Έκοψε την πίτα του με λαμπρές παρουσίες ο Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης

Μια πολύ ξεχωριστή βραδιά ζήσαμε. Με πολύ κέφι, τραγούδι, συνθήματα αλλά προπάντων συγκίνηση. Σε μια ατμόσφαιρα οικογένειας ΑΕΚ, οικογένειας Συνδέσμου τιμήσαμε αγαπημένα μας πρόσωπα που προσφέρουν πολλά στην αγαπημένη μας ΑΕΚ.

 

Τον Μίμη Παπαϊωάννου βέβαια τον είχαμε τιμήσει στο παρελθόν. Έχει έρθει κι άλλες φορές κοντά μας. Όμως όσες φορές και να έρθει κοντά μας είναι ακόμη πιο πολύ αγαπητός για εμάς. Ο κόσμος τον αποθέωσε και έγινε κυριολεκτικά σεισμός την ώρα που ο Χρήστος Μποζοβίτης του απένειμε εκ μέρους του Συνδέσμου αναμνηστικό δώρο που τόνιζε την αγάπη και την εκτίμηση μας στο πρόσωπό του. Σε όλη τη διάρκεια ο κόσμος τον αγκάλιαζε έπαιρνε αυτόγραφα και έβγαινε φωτογραφίες μαζί του. Δάκρυσε κόσμος.

 

Η ώρα του Νίκου Πανταζή έφτασε και η ατμόσφαιρα φορτίστηκε. Ένας Ενωσίτης πραγματικό «διαμάντι» τον οποίο αγαπάμε και τιμούμε. Τα καλά του λόγια μας τιμούν ιδιαιτέρως την απονομή έκανε ο αντιδήμαρχος Τσουκάνης Κώστας.

 

Είχε σειρά ο Βαγγέλης Γιαννίσης, ένας ακούραστος εργάτης πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, με τεράστια προσφορά στην ομάδα. Από τα καλύτερα παιδιά στην ΑΕΚ. Το χαμόγελό του και τα λόγια του μας τιμούν. Την απονομή έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Παπαζήσης Αναστάσιος.

 

Σειρά είχε ο Ανδρέας Δημάτος που τιμήθηκε από τον Φώντα Μπαραλιάκο. Το δώρο του μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ θα κοσμήσει τα γραφεία μας. Το ήθος και η ποιότητα δουλειάς του ξεχωρίζει και μας τιμά ως Ενωσίτες. Εδώ να ευχαριστήσουμε και την Αγγελική Αρκάδη για τα δυο υπέροχα δώρα. Υπάρχουν ωραίοι Ενωσίτες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Υπάρχουν όμως μερικοί που ξεχωρίζουν με τη δουλειά τους, τους αγώνες τους. Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Κουρκουλιώτης, Αντιπρόεδρος του Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ. Τιμή μας που ήταν κοντά μας και τιμήθηκε από τον Ορνιθόπουλο Νίκο. Και όταν λέμε οικογένεια ΑΕΚ, οικογένεια Συνδέσμου εννοούμε οικογένεια Γιάννη Βογιατζή. Συνέχεια με τον Σύνδεσμο στο πλευρό της αγαπημένης μας ΑΕΚ. Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Χελιδονόπουλος. Ευχαριστούμε τους φίλους μας που ήρθαν εκτός νομού κοντά μας. Δυνατές φιλίες που με το πέρασμα του χρόνου δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Φυσικά στον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας και του Συνδέσμου έγινε ΣΕΙΣΜΟΣ.

 

Κέφι, χορός και πολλά χαμόγελα! Αλλά και πολύ συγκίνηση. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ! Ραντεβού στα γήπεδα με την ΑΕΚΑΡΑ μας. Ραντεβού και το καλοκαίρι για την μεγάλη εκδήλωση μας για τα 35 χρόνια του Συνδέσμου! ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ ΠΕΤΑΜΕ!

 

ΥΓ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *