Ένταση μεταξύ Λυσάνδρου – Κούγια στο Δ.Σ. της Super League

Μια καταγγελία της ΑΕΚ κατά της ΑΕΛ με αφορμή τον διαιτητή Ευαγγέλου, ήταν η αιτία να λογοφέρουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ο Αλέξης Κούγιας με τον Μηνά Λυσάνδρου.

 

Ο Κούγιας έλεγε με έντονο ύφος ότι η ΑΕΚ τον στήνει και ότι ευνοήθηκε από την διαιτησία στα δύο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν είχε πει τίποτα για τον διαιτητή Ευαγγέλου.

 

«Για ηρέμησε λιγάκι, κάτσε καλά και μην φωνάζεις. Και μη μας λες ότι δεν είχες πει και τίποτα», του απάντησε ο Μηνάς Λυσάνδρου».

 

Ο Αλέξης Κούγιας τότε είπε: «Εγώ στα γραφεία μου δεν έχω Γιαννάκη Παπαδόπουλο», με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ να γελάει ειρωνικά.

 

«Δεν έχεις βάλει ούτε 50 ευρώ στο ποδόσφαιρο», επανήλθε ο Κούγιας προς τον Λυσάνδρου, με τον τελευταίο να του απαντάει γελώντας: «Εγώ στέλεχος είμαι, εννοείται ότι δεν έχω βάλει! Δεν διεκδίκησα ποτέ τον ρόλο του μεγάλου χρηματοδότη όπως εσύ»!

 

Με την παρέμβαση του προέδρου της λίγκας, Γιώργου Στράτου, η λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών έλαβε τέλος και τα πνεύματα κατευνάστηκαν.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *