Έξω φρενών στην ΑΕΚ με τον Βασιλόπουλο: Η παράνοια του Δήμου και του Δημάρχου δεν έχει τέλος!

Έξω φρενών με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο είναι η ΑΕΚ διότι έβαλε τα απορριματοφόρα στο Άλσος της πόλης.

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κιτρινόμαυροι αναφέρει:

 

Αφού έπειτα από 30 χρόνια παρανομίας οι κρατικές αρχές, με την παρουσία Εισαγγελέα, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κατεδάφισαν -με τη συνδρομή της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ- όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις διαχείρισης σκουπιδιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, ο Δήμος και ο κ. Δήμαρχος προσωπικά συνεχίζουν το… βιολί τους εξακολουθώντας να χρησιμοποιούν το Άλσος ως χώρο στάθμευσης απορριμματοφόρων και διαχείρισης σκουπιδιών.

 

Οι φονικές πυρκαγιές στο Μάτι φαίνεται ότι δεν έγιναν μάθημα στον Δήμαρχο, κ. Αρη  Βασιλόπουλο και στους συνεργάτες του και κάθε μέρα παίζουν με τον κίνδυνο της καταστροφής του Αλσους των 485 στρεμμάτων (και όχι μόνο…) από κάποιο σπινθήρα ή από διαρροή καυσίμου από τα απορριμματοφόρα!

 

Καλούμε τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Περιφέρεια, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και όποιον άλλον αρμόδιο να βάλει τέλος σε αυτό το συνεχιζόμενο και επικίνδυνο έγκλημα!

 

Η ΑΕΚ και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ δεν ενδιαφέρονται μόνο για την κατασκευή του γηπέδου της. Αυτό έχει πλέον πάρει το δρόμο του. Η ΑΕΚ και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ ενδιαφέρονται και το έχουν αποδείξει εμπράκτως, με όλη αυτή την κινητοποίηση τους προηγούμενους μήνες, για το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας ξεχωριστά και δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες προκειμένου να γίνει και πάλι το στολίδι της πόλης μας και να επιστρέψει στους Δημότες της περιοχής ως πραγματικός χώρος αναψυχής και όχι διαχείρισης σκουπιδιών… 

 

Φτάνει πια!

 

Πρέπει να μπει ένα τέλος, πριν να είναι αργά!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *