«Έπνιξε» τον Πανσερραϊκό και κάλεσε όλους τους Ενωσίτες της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίσουν την άνοδο

Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα είναι η ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε περίπατο με 22-6 απέναντι στον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το πρωί της Κυριακής (09:00) οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν μία εκ των ΣΚ Ροή ή Άρη Νίκαιας, με στόχο τη νίκη, που θα τους δώσουν την άνοδο στη Β’ Εθνική, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχουν την δυνατότητα απέναντι στον νικητή του Β’ ομίλου να στεφθούν πρωταθλητές.

 

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Νίκος Γρηγοριάδης, Πέτρε Σάντα, Άγγελος Αγγελίδης, Παράσχο Χατζηγούλας, Γιάννη Στεργιόπουλος, Νικόλαο Μούρμουρας, Στέφανος Βουνισέας, Γιάννης Καπότσης, Κωνσταντίνος Μυλωνάκης, Ευγένιος Βούλγαρης, Αλέξανδρος Καψοκόλης, Παύλος Μήτρος, Γιάννη Σαλπέα, Ασημάκη Παυλάκη και Εύφρο Γεωργιάδη.

 

Μετά το τέλος του αγώνα, το τμήμα πόλο της ΑΕΚ έκανε κάλεσμα στους Ενωσίτες της Θεσσαλονίκης, γράφοντας τα εξής: «Η μεγάλη στιγμή για την ΑΕΚ έφτασε. Αύριο στις 09:00 παίζουμε το παιχνίδι της ανόδου μας στην Β’ Εθνικη. Όλους τους ΑΕΚτζήδες της Θεσσαλονίκης τους περιμένουμε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο»!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *