Αγγελόπουλος: Να βάλουμε το μπάσκετ στην καθημερινότητα του ΑΕΚτζή

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας άνοιξε την όρεξη στον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι να βάλει το μπάσκετ στην καθημερινότητα του ΑΕΚτζή.

 

Αναλυτικά μίλησε στο «Έθνος» για:

 

-τους τίτλους που ονειρεύεται με την ΑΕΚ: «Είμαι οπαδός, θέλω να δω την ομάδα μου να νικάει, αλλά θέλω να τη βλέπω να το κάνει με τον σωστό τρόπο. Θέλω να πάρουμε κι άλλους τίτλους, αν μπορούμε να τους διεκδικούμε όλους».

 

– το πότε θα νιώσει ότι πέτυχε: «Θα το πω όταν θα δω το γήπεδο γεμάτο ή μάλλον, για να είμαι πιο ακριβής, όταν βλέπω σε κάθε ματς περισσότερο κόσμο από το προηγούμενο. Όταν οι οπαδοί αγκαλιάσουν την ΑΕΚ στο μπάσκετ, τότε όλα θα γίνουν. Η ομάδα θα έχει μια τεράστια αγκαλιά, ένα δίχτυ προστασίας, θα νιώθει την αγάπη και θα παίρνει δύναμη. Όλοι θα μας βλέπουν διαφορετικά, εγώ και οι συνεργάτες μου θα παίρνουμε δύναμη για να κάνουμε κι άλλες υπερβάσεις, σταδιακά όμως η ΑΕΚ θα είναι υπόθεση του κόσμου της. Και για να χρησιμοποιήσω μια φράση που χρησιμοποιήθηκε για την παρουσίαση της Αγια-Σοφιάς, “τα τείχη που θα υψώσουμε θα προστατεύουν για πάντα την ΑΕΚ”. Αυτό θα γίνει μέσα από τον κόσμο και τη συμμετοχή του».

 

– το θέμα του γηπέδου: «Πιστεύω πως θα υπάρχουν σύντομα καλά νέα. Το σημαντικό ωστόσο είναι να ξαναβάλουμε το μπάσκετ στην καθημερινότητα του ΑΕΚτζή».

 

– τα λάθη που έχει κάνει: «Πείτε μου ποιος δεν κάνει λάθη; Όσοι δουλεύουν κάνουν και λάθη. Όταν έχουμε τη δυνατότητα μέσα από τις αλλαγές να διορθώσουμε τα πράγματα, να μην το κάνουμε; Έτσι το βλέπω».

 

– τις νίκες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Η διαφορά μας είναι πως κάνουν αυτή τη “δουλειά” πολλά χρόνια. Είμαστε στην αρχή αυτής της διαδικασίας».

 

– την ταινία του θριάμβου το 1968: «Η προβολή της ταινίας ήταν μια στάση, η κατάκτηση του τροπαίου στο Ηράκλειο μία δεύτερη στάση. Ο σταθμός είναι μακριά, το τρένο θα αναπτύσσει διαρκώς ταχύτητα, το ταξίδι είναι μεγάλο. Η ΑΕΚ μας ζητά πολλά και πρέπει να της τα δώσουμε. Θα το κάνουμε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *