«Αγιά Σοφιά» – «Μάνα ΑΕΚ» ένα τσιγάρο δρόμος…

Την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη να παραχωρήσει χώρο στην περιοχή του Προμπονά στον Περισσό στην Ερασιτεχνική πρέπει να την χειροκροτήσουμε όλοι. Και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα γίνει πράξη.

 

Η αλήθεια είναι πως ένα κτίριο έλειπε από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Και αυτό που κάνει ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ είναι «θείο δώρο». Αν περάσει μάλιστα και στα χέρια της «Μάνας ΑΕΚ» τότε είναι ένα τεράστιο έργο!

 

Άμεσα θα ξεκινήσει το «λίφτινγκ» του χώρου ώστε το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμο και να αποτελέσει την… έδρα των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Εκεί θα στεγαστούν τα τμήματα της πυγμαχίας, της άρσης βαρών, του πινγκ πονγκ, της ξιφασκίας, του σκακιού, της βραζιλιάνικου ζίου ζίτσου, ενώ στόχος είναι να ανοίξουν και νέα τμήματα όπως αυτό της πάλης, του τζούντο και της ενόργανης. Ο χώρος είναι τεράστιος και θα στεγάσει και τις ακαδημίες των τμημάτων.

 

Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι 3,5 στρέμματα ενώ το κτίριο είναι 1200 τετραγωνικά. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο χώρο με εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ δίπλα στο σπίτι της ΑΕΚ. Τι σημαίνει αυτό; Πως «Αγιά Σοφιά» και «Μάνα ΑΕΚ» θα έχουν απόσταση ένα τσιγάρο δρόμο…

 

Όπως μάλιστα φέρεται να έλεγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε δικούς του ανθρώπους: «Ξεκινήστε να το φτιάξουμε να στεγάσουμε αυτά τα τμήματα για να προστατεύσουμε και όλα τα παιδιά, να τα σώσουμε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *