Αδερφέ ΑΕΚτζή…

Αδερφέ ΑΕΚτζή! Εσύ που τόσο αγαπάς την ιδέα της αγαπημένης μας Α.Ε.Κ. και τόσο ανυπόμονα περιμένεις μια χαρά της για να την κάνεις χαρά σου, άδειασε το κεφάλι σου από τρίτες σκέψεις και δώσε το παρόν το Σάββατο στο μπάσκετ με τον Προμηθέα.

 

Αδερφέ ΑΕΚτζή!

Εσύ που έχεις περάσει τόσες δύσκολες στιγμές ακολουθώντας τη Βασίλισσα όλα αυτά τα χρόνια και τόσες μικρές – μεγάλες χαρές, μη σκεφτείς τίποτα παραπάνω, τίποτα από το παρελθόν και έλα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο στο μπάσκετ.

 

Αδερφέ ΑΕΚτζή!

Εσύ που αυτήν τη στιγμή διαβάζεις αυτήν την ανακοίνωση – προτροπή της ORIGINAL21 και σκέφτεσαι αν θα πας στο μπάσκετ το Σάββατο, άλλαξε τη σκέψη σου και δες ποιον άλλον θα πάρεις μαζί σου για να μοιραστείτε – μοιραστούμε το μεγαλείο της Βασίλισσας της Ελλάδας, της Ευρώπης, του Κόσμου, της Αθλητικής Ένωσης Κων/πόλεως.

 

Αδερφέ ΑΕΚτζή!

Εσύ που φοράς το μπλουζάκι με το δικέφαλο στο στήθος τόσο περήφανα, εσύ που φοράς τη μπόμπα της ORIGINAL21, εσύ που λες ότι είσαι ένας από εμάς, εσύ που τραγουδάς δίπλα, μπροστά ή απέναντι, σε χιόνια και σε κρύα, έλα να ενώσουμε τις φωνές μας το Σάββατο.

 

Αδερφέ ΑΕΚτζή!

Εσύ που έχεις κάνει τόσα χιλιόμετρα για την Α.Ε.Κ., εσύ που έχεις κάψει τις φωνητικές σου χορδές από την Λευκάδα μέχρι το Ρόδο και από τη Βενετία μέχρι το Ρίο της Βραζιλίας, ζέστανε και το κρύο ΟΑΚΑ με την παρουσία σου.

 

Αδερφέ ΑΕΚτζή!

Εσύ που «είσαι ORIGINAL», δείξε ότι αξίζει να ανήκεις σε αυτήν την Οικογένεια, ότι αξίζει να είσαι ένας από εμάς, ότι δεν έρχεσαι μόνο στις γιορτές και στα πανηγύρια, αλλά θα είσαι πάντα δίπλα της.

 

Αδέρφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, τα λόγια είναι περιττά…

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *