ΑΕΚοκαλοκαίρι με τους τρεις σωματοφύλακες

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για τις τρεις μεταγραφές (Μπογέ, Πόνσε, Αλεφ) που έρχονται να ενισχύσουν το κιτρινόμαυρο ρόστερ.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Όταν έχεις ισχυρή διοίκηση με πρωταθληματική χρονιά φέτος και σοβαρά έργα από τότε που ανέλαβε, δεν υπάρχει λόγος για πανικό και επιπόλαια άρθρα!

 

Την κατάλληλη στιγμή, η ΑΕΚ έκανε τρεις ποιοτικές προσθήκες σε σούπερ ηλικία. Το τρία δεν είναι τυχαίο για τον Μελσσανίδη. Είχε πάρει τρία σερί πρωταθλήματα. Έφτιαξε γραφεία, προπονητικό κέντρο και κάνει όνειρο το γήπεδο, την «Αγιά Σοφιά»!

 

Θυμάμαι την «Αγία» τριάδα των Σαμπανάτζοβιτς, Αλεξανδρή, Δημητριάδη που έκαναν… παπάδες στην ΑΕΚ. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τώρα με Πόνσε, Αλεφ, Μπογέ που παίζουν και οι τρεις στον άξονα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο κεντρικός άξονας κάνει τη διαφορά.

 

Το 2018 η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, έχει ένα δύσκολο δρόμο να εδραιωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να περάσει στους ομίλους του Champions League. Το δύσκολο είναι να μείνει στην κορυφή. Εκεί φαίνεται η διαφορά από άλλες ομάδες που είναι πυροτεχνήματα!

 

Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και το καλό υλικό που έχουμε, αφού το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας είναι το έντονο ελληνικό στοιχείο που και φέτος με Αλμπάνη και Οικονόμου, δυναμώνει!

 

Αναμφίβολα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αφού οι διώκτες της ΑΕΚ συμμαχούν, αλλά αυτό πεισμώνει όλους τους Ενωσίτες που και φέτος θα στηρίξουν παντού και πάντα την ΑΕΚ!

 

ΚΑΛΟ ΑΕΚΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *