Αθλητικός Τύπος: Ώρα Αραούχο και Κονέ

Διαβάστε απ’ το aek24hours.gr τα «χτυπήματα» απ’ τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σχετικά με τα θέματα της ΑΕΚ.

 

Sportday: Η οριστική επιστροφή του Αραούχο βάζει «φωτιά» στον κόσμο της.

 

Sportime: Αραούχο οε, οε, οε. Στην Ελλάδα σήμερα ο Αργεντίνος. Ανακοινώνει Κονέ. Στόπερ: Ψηλά ο Κοσάνοβιτς. Γιατί μπορεί και να μην γίνει κίνηση. Τέλος ο Αλμέιδα.

 

Live Sport: Τρέλα με Σέρχιο. Πέφτουν τα τείχη με Αραούχο που γυρίζει σήμερα για να συνεχίσει το δολοφονικό του έργο! Έκλεισε και Κονέ για τα χαφ. Χαιρέτισε ο Αλμέιδ: Για πάντα ΑΕΚάρα. «Βράχος» από το νησί. Με Βορειοευρωπαίο κεντρικό αμυντικό από την Αγγλία συζητά ο Μαϊστόροβιτς για την Ένωση.

 

Η Γάτα: Τρέλα για Αραούχο, επιστροφή και Κονέ. Ανεβάζει επίπεδο στο ρόστερ της η Ένωση, «φουλάρει» και για στόπερ.

 

Ώρα των Σπορ: Παλαμάκια παίξετε κι ο μπαμπάκας έρχεται! Ε, ρε γλέντια! Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς: Έγινε το καλύτερο για την ΑΕΚ και τον Σέρχιο. Στην Αθήνα σήμερα ο Αραούχο! Η πίστη και η επιμονή του Μελισσανίδη, η αγάπη του κόσμου, αλλά και το πάθος του ίδιου του «Τσίνο», έκαναν δυνατό αυτό που έμοιαζε αδύνατο.

 

Πήρε και Κονέ! Η ΑΕΚ που τα είχε βρει σε όλα με τον 30χρονο μέσο, ήρθε σε συμφωνία και με την Ουντινέζε για μονοετή δανεισμό.

 

Σήμερα κρίνεται για τα στόπερ. Μανιούσον, Ντάγκλας, Κοσάνοβιτς και Τσίκο στο προσκήνιο, αλλά υπάρχει περίπτωση να μη γίνει καμία κίνηση.

 

Ούγκο σ’ ευχαριστούμε! Τιμή μας, που έπαιξες στην ΑΕΚ. Με αγάπη και συγκίνηση ο Αλμέιδα αποχαιρέτησε την Ένωση και πάει στη Χάιντουκ. «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Σας ευχαριστώ. Για πάντα ΑΕΚάρα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *