Αντίδραση θέλει ο Μπογέ

Το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ΑΕΚ να βγάλει αντίδραση σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λούκας Μπογέ.

 

Ο εξτρέμ της Ενωσης στην κάμερα της Nova για:

 

-το τι έχει αλλάξει από το ματς με τον Αρη μέχρι σήμερα:

«Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ίσως φυσιολογικό σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει καλή περίοδος και κακή. Το σημαντικό είναι ότι εξαρτάται από εμάς να το γυρίσουμε. Να είμαστε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την ομάδα».

 

-το πώς είναι το κλίμα στην ομάδα:

«Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή. Ακούμε τις αποφάσεις και προσαρμοζόμαστε σε αυτές. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ανταποκριθούμε και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή».

 

-το μήνυμα του στον κόσμο:

«Το μήνυμα στον κόσμο είναι, όσο πονάει ο κόσμος μας, πονάμε και εμείς. Θέλουμε να ανακάμψουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε τον ίδιο πόνο που έχει και ο φίλαθλος της ΑΕΚ. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

 

-το τι φταίει για τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Είναι αλήθεια ότι όταν τα πράγματα πάνε καλά η ψυχολογία ανεβαίνει. Όταν έρχεται κακό αποτέλεσμά είναι φυσιολογικό να σε επηρεάσει και ψυχολογικά. Έχουμε το ρόστερ και από εμάς εξαρτάται να γυρίσουμε την κατάσταση ξεκινώντας από την Ξάνθη. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι τα περσινά παιδιά βγάλανε την ομάδα πρωταθλήτρια και οι αντίπαλοι μας που παίζουν με εμάς που είμαστε πρωταθλητές βγάζουν θέληση. Ίσως κόντρα σε άλλες ομάδες δεν βγάζουν τέτοια προσπάθεια…».

 

-το αν υπάρχει πίεση ενόψει Ξάνθης:

«Αυξάνεται η πίεση όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Έχουμε όμως μεγάλης αξίας παίκτες και πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και αντίδραση. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε την ομάδα από την κρίση. Θα είναι όμορφο ότι θα έχουμε τον κόσμο την Κυριακή. Να μας δώσει ώθηση και εμείς να δώσουμε ώθηση στην ομάδα».

 

-το αν είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του:

«Ικανοποιημένος 100% δεν είμαι. Κάποιες στιγμές βοήθησα, άλλες στιγμές όχι. Όσο περισσότερο χρόνο αποκτά ένας παίκτης αποκτά ρυθμό και με περισσότερο χρόνο θα βοηθήσω την ομάδα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *