Ανταγωνιστική ομάδα θέλουν να παρουσιάσουν οι Ουζουνίδης και Χουλτ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκλας Χουλτ εκπροσώπησαν την ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Μπάγερν, στο Μόναχο, για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, ερωτήθηκε αρχικά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του για το ματς και τόνισε: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο».

 

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν το κλίμα αμφισβήτησης που υπάρχει το τελευταίο διήμερο θα επηρεάσει την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι, είπε: «Την αμφισβήτηση την δημιουργήσατε εσείς. Ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τις δυνατότητές μας. Για εμάς το ματς του Σαββάτου ήταν μία κακή ημέρα. Για εμάς είναι σημαντικό να ζήσουμε αυτό που μας αξίωσε ο Θεός να ζήσουμε. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και ξέρουμε πως σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε δει ότι παρά το ότι έχουμε κάνει καλά ματς δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε βαθμούς».

 

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εμφανίσεις της Μπάγερν, είπε: «Είδαμε το ματς με την Φράιμπουγκ. Η Μπάγερν στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκεται στο τοπ επίπεδο. Έχει καλούς και νέους παίκτες, αλλά είναι σε μεταβατικό στάδιο. Όμως αυτό που φάνηκε και στο πρώτο ματς και γενικότερα στα παιχνίδια της η ατομική ποιότητα μπορεί να κάνει την διαφορά. Σαν ομάδα μπορεί να βρίσκεται σε κρίση όμως ανά πάσα στιγμή μία ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Να σταθούμε στο ψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης».

 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά του πλάνα, αλλά και την συζήτηση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους στην προπόνηση της Δευτέρας, μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Η διάταξη μπορεί να μην αλλάξει αλλά αλλάζει το στιλ. Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπάρχει στο μυαλό μου κάποια αλλαγή αλλά θα αποφασίσουμε μετά και την σημερινή προπόνηση. Για την συζήτηση των παικτών είναι κάτι που γίνεται. Έχοντας και καλά αποδυτήρια, αυτό συμβαίνει».

 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι η Μπάγερν θα υποτιμήσει την ΑΕΚ, είπε: «Υπάρχουν ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι και έχουν και εκείνο του Σαββάτου που είναι σημαντικό για εκείνους. Θεωρώ ότι η Μπάγερν θα μπει για να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς και να πάει πιο ήρεμα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ορμή που θα έχει η Μπάγερν».

 

Χουλτ: «Μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό»

 

Τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος τόνισε αρχικά: «Θα είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Νομίζω πως στην Αθήνα τα πρώτα 45’ τα καταφέραμε αρκετά καλά. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα ανέβασαν επίπεδο. Γνωρίζουμε πως και εμείς έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό αύριο».

 

Σχετικά με το αν σκέφτεται ποιος θα είναι ο προσωπικός του αντίπαλος αύριο, σχολίασε: «Είναι μία δυνατή ομάδα και δεν έχει σημασία ποιος θα είναι αντίπαλος».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *