Αντανάκλαση της φοβερής δουλειάς το πρωτάθλημα και το αήττητο σύμφωνα με τον Λόπες

Ευτυχισμένος νιώθει στην ΑΕΚ ο Ελντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μπακ χαφ μίλησε για την πορεία της Ενωσης, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται και την αποβολή του στον αγώνα με τη Βίντι.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπες στην «A’ Bola»

 

Για την κλήρωση με την Μπενφίκα και τα ματς των Πορτογάλων με τον ΠΑΟΚ: «Η Μπενφίκα είναι δυνατή αυτή τη στιγμή και η απόδειξη είναι το καλό ξεκίνημα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις της στα τέσσερα παιχνίδια των δύο προκριματικών γύρων. Πάντα πίστευα ότι θα απέκλειε τον ΠΑΟΚ. Έδωσε μια μεγάλη απάντηση στο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας ότι διαθέτει μια ομάδα με πολύ ποιότητα και εμπειρία. Είμαι σίγουρος ότι η Μπενφίκα θα τα πάει καλύτερα τη φετινή σεζόν στους ομίλους από την προηγούμενη χρονιά που τερμάτισε χωρίς βαθμό. Θα ήθελα και οι δύο ομάδες να περάσουν, με την ΑΕΚ πρώτη και την Μπενφίκα δεύτερη».

 

Για την πορεία ανόδου της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος έχει αναπτυχθεί πολύ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα που δεν το είχε κάνει για 24 χρόνια και δεν έχει χάσει σε 14 παιχνίδια στην Ευρώπη, κάτι που αποτελεί ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Είναι η αντανάκλαση της φοβερής δουλειάς που γίνεται. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι μας είναι δύσκολοι, αλλά θα απολαύσουμε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν».

 

Για την αποβολή του με τη Βίντι και την τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών από την UEFA: «Νιώθω πολύ άσχημα. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη τιμωρία. Ήμουν με τη μπάλα στα χέρια και προκλήθηκα από έναν αντίπαλο και απλά έβαλα το κεφάλι μου πάνω στο δικό του. Ο διαιτητής ήταν ένα μέτρο μακριά και παραπλανήθηκε. Είδε τον παίκτη της Βίντι να πέφτει κάτω με τα χέρια στο κεφάλι του και θεώρησε ότι του επιτέθηκα. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο. Αντέδρασα άσχημα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *