Αν γίνουν τα ίδια λάθη, θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα

Επειδή ο χρόνος για την έναρξη της νέας χρονιάς είναι πολύ λίγος και πρέπει σε αυτό το χρονικό διάστημα να γίνουν κινήσεις όχι σαν των προηγούμενων ετών, για να γίνει η ΑΕΚ ανταγωνιστική, θα κάνω μερικές επισημάνσεις. Πρώτον: Το ρόστερ της ΑΕΚ ως απεδείχθη από τη βαθμολογική θέση και τη διαφορά των 23 βαθμών από την κορυφή, δεν ήταν κι αν παραμείνει το ίδιο δεν θα είναι ανταγωνιστικό. Γι’ αυτό οι μεταγραφές που θα γίνουν, πρέπει να είναι ουσίας και σε συγκεκριμένες θέσεις. Όχι μεταγραφές για να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές.

 

Αυτά τα είχα επισημάνει και τα προηγούμενα χρόνια και δυστυχώς δεν δώσατε σημασία. Η ομάδα που στο ρόστερ έχει δανεικούς και συμβόλαια 5 μηνών και ενός χρόνου, δεν μπορεί να ρολάρει. Κι αν θέλετε να σας φέρω ένα παράδειγμα: Όταν η ΑΕΚ έκανε τις μεγάλες πορείες, είχε στις τάξεις της παίκτες όπως οι Παπαϊωάννου, Μαύρος, Αρδίζογλου, Μανωλάς, οι οποίοι έπαιξαν πάνω από 15 χρόνια και την προσφορά τους την ξέρει όλος ο κόσμος.

 

Προσωπικά σε ποδοσφαιριστή δεν έχω αναφερθεί. Πλην όμως ο κ. Λιβάγια, ο οποίος τη χρονιά που πέρασε μου έδωσε το δικαίωμα να τον σχολιάσω διότι η μόνη προσφορά του ήταν οι τρεις κόκκινες κάρτες και η αποχή του από τα ευρωπαϊκά ματς. Πιστεύω να γίνουν καλές κινήσεις και του χρόνου τέτοια εποχή να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά πάνω απ’ όλα να γυρίσουμε στα Φιλαδέλφεια.

 

Οι μεταγραφές που θα γίνουν πρέπει να είναι ποιότητος, διότι αν είναι σαν τον προηγούμενων ετών, οι επιπτώσεις θα είναι στα διαρκείας. Από 27,5 χιλιάδες που τα είχε φτάσει η «παρέα του Νικολαΐδη», ήδη έχουν κατέβει στις 10.

 

Πάμε στο θέμα του προπονητή. Κανένας δεν τον γνωρίζει, αλλά παρακαλώ σε αυτούς που κάνουν κουμάντο στην ΑΕΚ, να πουν σε αυτούς που γράφουν το ρεπορτάζ, να σταματήσουν να τον αποκαλούν καθηγητή και προπονηταρά. Να του πλέκουν δηλαδή εγκώμια. Ας τον αφήσουν να δουλέψει και ο κόσμος της ΑΕΚ ξέρει να τον επιβραβεύσει!

 

Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, ένα θα πω. Το ΟΑΚΑ που είναι μπροστά στα πόδια μας και πάμε 100 άτομα. Στα Λιόσια δεν θα πηγαίνει κανένας…

 

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλά μπάνια.

 

Με αγάπη ο φίλος σας ο Μπάμπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *