Αποθέωση και συγκίνηση για την Άρση Βαρών της ΑΕΚ

Πριν τη σέντρα του αγώνα ΑΕΚ – Κέρκυρα, αποθεώθηκε το τμήμα της Άρσης Βαρών και του Powerlifting της Ένωσης που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Powerlifting και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Άρσης Βαρών.

 

Αναλυτικά το μήνυμα που ακούστηκε από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ:

 

«Φίλαθλοι της ΑΕΚ,

 

Εφτασε η ώρα για ένα ζεστό χειροκρότημα στην ομάδα Αρσης Βαρών και Powerlifting της ΑΕΚ!

 

Η ομάδα μας είναι πλέον πρωταθλήτρια Ελλάδος στο πιο δυναμικό άθλημα του αθλητισμού, στο Powerlifting, το οποίο είναι ανερχόμενο ολυμπιακό άθλημα, ενώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της άρσης βαρών!

 

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας και τους προπονητές, Χρόνη Τραστόγιαννο και Παναγιώτη Κολοκοτρώνη για τις επιτυχίες καθώς και τον κόσμο της ΑΕΚ για την υποστήριξη του.

 

Είναι διπλή η τιμή καθώς ο προπονητής Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, είναι ο εγγονός του ανθρώπου που έγραψε τον ύμνο της ΑΕΚ, Χρήστου Κολοκοτρώνη.

 

Η ομάδα μας στάθηκε απέναντι σε μεγάλα και ιστορικά σωματεία όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ιωνικός, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων και πολλά άλλα, ενώ έχει ήδη προσφέρει 14 αθλητές στην Εθνική ομάδα!

 

Το τμήμα ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον κύριο Δημήτρη Μελισσανίδη για την υποστήριξη και αφιερώνει τα πρωταθλήματα στο λαό της ΑΕΚ».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *