Αποτυχία αν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας γίνει χωρίς κόσμο

Την ώρα που η Αστυνομία έχει ανάψει το πράσινο φως για τη διεξαγωγή του τελικού με 30.000 κόσμο, την ίδια η ώρα η Πολιτεία σηκώνει τα χέρια ψηλά και τονίζει πως καλύτερα το ΟΑΚΑ να έχει άδειες κερκίδες.

 

Σε αυτό συντελούν διάφορα γεγονότα, όπως η κακή προϊστορία με τους δύο τελευταίους τελικούς όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια, η τεταμένη σχέση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αλλά και μεταξύ των δύο ΠΑΕ, τα πολλά ραντεβού θανάτου που έχουν «κλειστεί» το τελευταίο διάστημα μεταξύ οπαδών διαφόρων ομάδων και τα οποία –σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- έχουν αποτραπεί την τελευταία στιγμή, καθώς και διάφορες πληροφορίες που συγκεντρώνει η αστυνομία για τις προθέσεις των χούλιγκαν ενόψει τελικού.

 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δείχνει να προτιμά έναν τελικό χωρίς κόσμο, με το όποιο πολιτικό κόστος μπορεί να έχει αυτό σε προσωπικό επίπεδο, παρά να ρισκάρει ένα αιματοκύλισμα που μπορεί να οδηγήσει σε θύματα.

 

Όλα θα κριθούν οριστικά στις συσκέψεις που θα γίνουν μεταξύ όλων των εμπλεκομένων την εβδομάδα που έρχεται.

 

Αν λοιπόν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας γίνει χωρίς κόσμο θα είναι τεράστια αποτυχία. Θυμίζουμε πως ο τελικός του 2016 είχε γίνει και αυτός χωρίς κόσμο.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *