Αραβίδης για ΑΕΚ: Δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί

Με μια ατάκα-φωτιά, ο Χρήστος Αραβίδης για πρώτη φορά έριξε τα «πυρά» του στην ΑΕΚ για την αποχώρησή του.

 

Μιλώντας στη Ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑΣΠΟΡ, ο πρώην επιθετικός του Δικεφάλου είπε:

 

Για τον λόγο που έμεινε εκτός ποδοσφαίρου: «Έμεινα εκτός δράσης, εκτός ποδοσφαίρου, γιατί έπρεπε να μαι δίπλα σε ένα πρόσωπο που δίνει το δικό του αγώνα. Εν γνώσει μου, με πλήρη συνείδηση είπα όχι σε προτάσεις ακόμη και σε δελεαστική από καλή γαλλική ομάδα. Έναν χρόνο εκτός, είδα ξεκάθαρα πως στη ζωή ,το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οικογένεια σου».

 

Για το λόγο που χώρισε με την ΑΕΚ: «Πέρασα καλές στιγμές στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ,πως δεν έχω τοποθετηθεί για τα αίτια που χώρισαν οι δρόμοι μας. Απλά το μόνο που θα πω είναι, πως δεν τηρήθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί».

 

Για την πιθανή επιστροφή του: «Φέτος θα επιστρέψω στα γήπεδα. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις που εξετάζω και σε λίγο καιρό, θα επιλέξω την καλύτερη».

 

Για τη μάχη του περσινού πρωταθλήματος: «Ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ κατάφερε να’ χει σταθερή απόδοση και σε συνδυασμό με τα λάθη των άλλων κατέκτησε τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξίσου ανταγωνιστικός, είχε σπουδαία απόδοση σε πολλά ματς και κατέκτησε το κύπελλο, ενώ του χρόνου θα πατήσει πάνω στον σπουδαίο κορμό που έφτιαξε. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω πως θα επανέλθει. Τέλος κι ο Παναθηναϊκός θα δείξει καλύτερο πρόσωπο πιστεύω μετά την έλευση επενδυτή, αλλά κυρίως του Δώνη που είναι σπουδαίος προπονητής».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *