Αραούχο: Έτοιμος και για το Κύπελλο αν με θέλει ο Μανόλο

Πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στον ισπανικό Τύπο για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Αργεντινός φορ έστειλε μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του και στους οπαδούς της Λας Πάλμας.

 

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα προσπαθήσω, με τη βοήθεια των νέων συμπαικτών μου, να προσαρμοστώ πολύ σύντομα. Θα δούμε αν ο Μανόλο θα μπορεί να με υπολογίζει για την εβδομάδα που έρχεται ή ακόμα και για το Σάββατο, αν θέλει ο Θεός. Ίσως, βέβαια, είναι πρόωρο να αγωνιστώ, αλλά μπορεί να με υπολογίζει για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα» ήταν τα λόγια του Αραούχο.

 

Ερωτηθείς για τη Λας Πάλμας απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι αφήνω πίσω μου κάτι περισσότερο από φίλους, μια οικογένεια. Πέρτασα δυόμιση χρόνια μαζί με τους ίδιους συμπαίκτες και σίγουρα τώρα στεναχωριέμαι. Γνωρίζω, επίσης, ότι μπορεί να απογοήτευσα τους οπαδούς, καθώς δεν έπαιζα πάντα σε υψηλό επίπεδο. Ζητώ συγγνώμη. Ωστόσο, η νέα εμπειρία μου θα με βοηθήσει να επιστρέψω πιο δυνατός. θα θυμάμαι πάντα την χρονιά της ανόδου, αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν μου. Ήταν αξέχαστο».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *