Αργυρού: Μπορούμε και τελικό

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Φιλίππου ήρθε πολύ εύκολα για τους «κιτρινόμαυρους» που φυσιολογικά έχουν ακόμη το μυαλό τους στην πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, και πλέον κοιτούν και τον αντίπαλό τους, την πορτογαλική Μαδέιρα.

 

Ο Ιούλιος Αργυρού αρχικά στις δηλώσεις του στάθηκε στη νίκη επί του Φιλίππου: «Την καλή πορεία στην Ευρώπη πρέπει να τη συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Είναι σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια (σ.σ. τα εγχώρια) – αν και ο Φίλιππος ήρθε να διεκδικήσει τη νίκη καθώς διεκδικούσε την 6η θέση – να αποκομίζουμε κάτι. Συνεχίζουμε δυνατά».

 

Στη συνέχεια ο Κύπριος πλέι μέικερ αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Μπέρχεμ, αλλά και τη Μαδέιρα: «Αντιμετωπίσαμε μια πάρα καλή ομάδα, αλλά εμείς με τη συγκέντρωσή μας και με την απόδοσή μας, με την ενέργεια και το μυαλωμένο παιχνίδι δείξαμε ότι θέλαμε να γράψουμε ιστορία για τον σύλλογο της ΑΕΚ. Τώρα έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας και με πολλή δουλειά και πίστη νομίζω πως μπορούμε να πάμε και στον τελικό. Απλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μας έμειναν τρεις εβδομάδες να προετοιμαστούμε, να δούμε τις αδυναμίες τους, να πάμε στην Πορτογαλία και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να παίξουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Η Μαδέιρα είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που παίζει καλή άμυνα και τρέχει πολύ. Στον καιρό που έχουμε μπροστά μας θα τη μελετήσουμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

 

Αναφορικά με τα πλέι οφ στην Ελλάδα ο Αργυρού επισήμανε: «Μου αρέσει που έχουμε δύο στόχους. Είναι πρόκληση. Έχουμε δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και είναι σημαντικό να δείξει τις δυνατότητές της η ομάδα. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και η Ευρώπη και τα παιχνίδια στα Play off και πιστεύω στο τέλος με δουλειά και συγκέντρωση να πάμε καλά και στους δύο στόχους και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο στόχος της ΑΕΚ».

 

Πηγή: e-handball

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *