Ατσάλι με καρδιά πρωταθλήτριας!

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την ατσάλινη καρδιά που έχει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη και την εμφάνισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Τι να πούμε πάλι για την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας που έχει τραυματιστεί, έχει αποδυναμωθεί, αλλά, ναι, διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Είναι μέσα στους τρεις στόχους κι έβγαλε ένα σερί πολύ δύσκολων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 

Εχει γραφτεί εδώ και καιρό για την έλλειψη μεταγραφών. Ασφαλώς θα το λέμε συνέχεια, αλλά έως τον Δεκέμβριο ένα βατό πρόγραμμα της ΑΕΚ, τα τωρινά παιδιά οι πρωταθλητές Ελλάδας μπορούν να πάρουν πολλά ματς στην Ελλάδα. Μετά η διοίκηση που στηρίζουμε εδώ και χρόνια οφείλει να δώσει ανάσες στην ομάδα και στον προπονητή, πραγματοποιώντας καλές μεταγραφές.

 

Το ματς με ΟΣΦΠ ήταν καλό, έγιναν φάσεις, δοκάρια, αγωνία, κι αν μη τι άλλο αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα. Η ομαδα με τον νέο ηγέτη της και λυτρωτή τον Μπακασέτα στο πρωτο ημίχρονο έπαιξε καλή μπάλα, είχε κατοχή, έκανε κάποιες φάσεις, έδειξε ότι μπήκε να κερδίσει το ματς. Η φάση με το δοκάρι του ΟΣΦΠ πάγωσε το γήπεδο.

 

Στο Β ημίχρονο υπήρχε ισορροπία στο κέντρο και με μια προσωπική φάση έγινε το 1-0. Μετά η ομάδα παρέδωσε ψυχή, είχε τσαγανό και παρά τις τρομερές απώλειες που είχε σε παίκτες, αλλά με την αλλαγή του Μπογε και του Γιακουμακη, τα ‘παιξε όλα για όλα.

 

Ο Μπογέ αυτό το αργεντίνικο άλογο, έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο όπλο. Ζήταγε μπάλες, έκανε ρήγματα αριστερά και ανακάτευε τον ΟΣΦΠ. Θα πιάσει, ξέρει μπάλα και θα κάνει όργια!

 

Χουλτ-Μπακασέτας είναι ήρωες. Παίζουν σαν δαίμονες και αξίζει να μείνουν πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Ο νέος ηγέτης Μπακασέτας, πάλι μας ξελάσπωσε και με οριζόντια κεφάλια! Τι γκολάρα έβαλε ο άνθρωπος!

 

Ο Χουλτ παθιασμένος σαν ελάφι τρέχει και θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ο Ουζουνίδης έχει δίκιο που ζητά στήριξη απ’ τον κόσμο στους παίκτες. Ηδη είμαστε σε τρεις στόχους με πολλούς τραυματισμούς, αλλά η εφτάψυχη καρδιά της πρωταθλήτριας συνεχίζει…

 

Στα πόιντ του αγώνα, άλλος ένας χρόνος που ο ΟΣΦΠ δεν νικά την ΑΕΚ, φανερώνει ότι η ομάδα του έχει πάρει τον αέρα. Παράλληλα, οι ξένοι διαιτητές πάλι κάνουν ρεσιτάλ, αλλά δεν τους έχουν κάτσει και τρομερές φάσεις. Θα τους δούμε στα δύσκολα.

 

Συνεχίζουμε Champeona!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *