Αυτά είναι τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Μοράν

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεγανές, Τσέμα Ίντιας μίλησε στην ιστοσελίδα «gazzetta» και ανέλυσε τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Ερίκ Μοράν.

 

«Ο Μοράν είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Διαθέτει ψηλό κορμί, δεν είναι δυνατός, αλλά είναι κινητικός μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, έχει πολύ καλή πρώτη πάσα και μπορεί να περάσει εύκολα τον αντίπαλο. Πραγματικά την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους παίκτες που μας βοήθησαν πολύ να παραμείνουμε στην κατηγορία. Διαβάζει το ματς, χειρίζεται την μπάλα σωστά και έχει ποιότητα στο παιχνίδι του και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Μοράν ήρθε στη Λεγανές από τη Σαραγόσα τον περασμένο Γενάρη και μας βοήθησε πάρα πολύ για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ωστόσο, τη φετινή σεζόν είχε λίγο χρόνο συμμετοχής. Κάπου εκεί παρουσιάστηκε η επιλογή της ΑΕΚ, ο παίκτης ήθελε να πάει εκεί και έτσι συμφωνήσαμε για τη μεταγραφή. Υπήρχε ισχυρός ανταγωνισμός στον χώρο του κέντρου και πολλές επιλογές όπως ο Ρουμπέν Πέρεθ και ο Γκάμπριελ. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, αλλά δεν είχαμε κανένα απολύτως προσωπικό ούτε επαγγελματικό θέμα με τον Έρικ».

 

Ξεχωριστή σημασία για τη μεταγραφή Μοράν στην ΑΕΚ έπαιξε ο παράγοντας Μανόλο Χιμένεθ. «Μετά την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Μοράν αισθανόταν στη Λεγανές σαν στο σπίτι του. Πλέον μπροστά του ανοίγεται μια καινούργια πρόκληση. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Τον ήθελε πολύ, μιλάνε την ίδια γλώσσα και θεωρώ πως θα τον βοηθήσει ώστε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον», σχολίασε.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *