Αυτοί θα κάτσουν στο τραπέζι για να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την ΑΕΚ

Έξι παίκτες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, η ΑΕΚ θα τους καλέσει στο τραπέζι των συζητήσεων για να διαπραγματευτούν το νέο τους συμβόλαιο. Ανέστης, Γιόχανσον, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος και Τσιγκρίνσκι θα συζητήσουν προσεχώς για επέκταση συμβολαίου με την Ένωση.

 

Ο Γιόχανσον είναι μία από τις περιπτώσεις που «καίει» τους κιτρινόμαυρους. Αυτό διότι το θέμα του Σουηδού χαφ παραμένει ανοιχτό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα προσπαθήσει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το θέμα για την Ένωση. Αν δεν υπάρξει συμφωνία και πάλι, δεν αποκλείεται ο Μανόλο Χιμένεθ να ζητήσει την απόκτηση μέσου για τον Ιανουάριο, καθώς θέλει οι παίκτες του να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι, αν και ο Σουηδός μέσος δεν έχει δώσει δικαιώματα και είναι άριστος επαγγελματίας.

 

Στο θέμα του Ανέστη, η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι. Μπορεί λοιπόν ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου να έχει αλλάξει γραφείο μάνατζερ, δείχνοντας πως κοιτάζει και προς το εξωτερικό, αλλά η Ένωση έχει προβάδισμα ειδικά από τη στιγμή που ο Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που τον έφερε στην ομάδα.

 

Όσον αφορά τον Σιμόες, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019, αλλά αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον στο πρόσωπό του. Δεν είναι απίθανο η ΑΕΚ να του ζητήσει την επέκταση της συνεργασίας τους με αύξηση των αποδοχών του που είναι 280.000 ευρώ. Σε περίπτωση πώλησής του το ποσό που έχει μπει φαίνεται να είναι στα 7,5 εκατ. ευρώ.

 

Ένα ακόμα ανοιχτό μέτωπο είναι αυτό του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός του Δικεφάλου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα, ο Μελισσανίδης ζήτησε την ανανέωση του συμβολαίου του και όλα δείχνουν πως ο Έλληνας μέσος θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

 

Στην ατζέντα της ΑΕΚ υπάρχει και η επέκταση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ουσιαστικά δεσμεύονται ως το 2019 (είχαν υπογράψει για 2+1 χρόνια), καθώς υπάρχει εκτίμηση για την προσφορά τους.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *