Βάργκας για την πρόταση της ΑΕΚ: Προσωπικό ζήτημα

Ο Ρόναλντ Βάργκας επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, όμως δεν θέλησε να πει κάτι περισσότερο, χαρακτηρίζοντας λεπτό το ζήτημα.

 

«Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα. Η γραπτή πρόταση της ΑΕΚ εστάλη το Σάββατο στους μάνατζέρ μου. Εγώ ήμουν στο ξενοδοχείο με την ομάδα, οπότε δεν την έχω δει αναλυτικά. Πρόκειται για ένα προσωπικό ζήτημα και θα μιλήσουμε όταν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», τόνισε ο άσος της Ένωσης στη «Live Sport».

 

Για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχει ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει λοιπόν να προσέξουμε τα πάντα. Οφείλουμε να μπούμε με την ίδια θέληση και συγκέντρωση που μπήκαμε στο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, όπου τελικά τους κερδίσαμε, προκειμένου να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα που πήραμε στο πρώτο ματς».

 

Σε ό,τι αφορά το «διπλό» της ΑΕΚ στη Λιβαδειά υποστήριξε: «Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό ήταν δύσκολος και περίπλοκος. Οι δύο ομάδες το ήθελαν για διαφορετικούς λόγους. Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, καταφέραμε και σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη. Τώρα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος θέλουμε άλλο ένα τρίποντο για να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *