Βίκτωρα εσύ σούπερ σταρ

Μέσα σε λίγες μέρες, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στα παιχνίδια με τη Γαλατάσαραϊ και με τη Σέλτικ ήταν όλα τα λεφτά.

 

Στο ματς με τους Τούρκους έκανε μια εξαιρετική ενέργεια που βλέπουμε σε ευρωπαϊκά γήπεδα. Τσίμπησε τη μπάλα με επιτόπια ντρίμπλα πάνω στον αντίπαλο, την κράτησε μέσα στο τερέν και πάνω στη γραμμή έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, όπου την κατάλληλη στιγμή «έσπασε» την μπάλα για τον Λιβάγια και σκόραρε.

 

Στο παιχνίδι με τους Σκωτσέζους από δημιουργός έγινε σκόρερ. Ο Λόπες κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο επερχόμενος Κλωναρίδης με δυνατό σουτ τίναξε τα δίχτυα της Σέλτικ για το τελικό 1-1.

 

Που θέλουμε να καταλήξουμε… Πως όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του (Μαρίνος Ουζουνίδης) και αυτός ο προπονητής ξέρει που να χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο παίκτη (Βίκτωρας Κλωναρίδης), τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό τότε κάτι καλό θα βγει.

 

Και στα δύο παιχνίδια, ο Κλωναρίδης έχει πάρει φανέλα βασικού και παίζει πίσω απ’ τον Λιβάγια, με γρήγορο ξεπέταγμα απ’ τα δεξιά… Την ταχύτητα, την εκρηκτικότητά του και τα τελειώματά του θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ουζουνίδης. Πάντα όμως του φωνάζει «Βίκτωρα παίξε με μυαλό».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *