Βράνιες: Δεν έχω μιλήσει πουθενά (pic)

Ο Όγκνιεν Βράνιες διέψευσε τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του, τονίζοντας μέσω social media πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ.

 

«Δεν έχω μιλήσει πουθενά, συνεπώς όσες δηλώσεις αποδίδονται σε εμένα είναι ψεύτικες. Είμαι σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπό μου και καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ογκνιέν Βράνιες», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

 

Νωρίτερα, η ιστοσελίδα «blic.rs» είχε δηλώσεις του Όγκνιεν Βράνιες και ανέφερε: «Ξέρω ότι έχει έρθει πρόταση από την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτησή μου, αλλά δεν έχω άλλες πληροφορίες πάνω στο θέμα, επειδή οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Αν υπάρξει κάτι νεότερο, πιθανότατα θα με ειδοποιήσει η διοίκηση του συλλόγου. Θα ήταν σίγουρα υπέροχο να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι κορυφαίο, ωστόσο δεν εξαρτάται από εμένα. Δεν αγωνίστηκα στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας και θα χάσω επίσης το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *