Για κάποιο γίνονται όλα!

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την αποχώρηση του Μανόλο Χιμένεθ και τον ερχομό του Μαρίνου Ουζουνίδη.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Πριν δύο χρόνια ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουγα τον προπηλακισμό στον Ουζουνίδη από φίλους του Πανιωνίου γιατί θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Προσπαθούσε με ψύχραιμο τρόπο να τους εξηγήσει ότι ήταν όρος στο συμβόλαιό του να πάει σε μεγάλη ομάδα. Εκείνη την περίοδο είχε βγάλει τον Πανιώνιο στην Ευρώπη με πολλή καλή ομάδα και καλό ποδόσφαιρο. Κι όμως οι οπαδοί του την είχαν στημένη.

 

Ο άνθρωπος τελικά δεν πήγε ούτε στον Ολυμπιακό επειδή τον απέρριψε η Θύρα 7. Πήγε στον Παναθηναϊκό κι εάν δεν είχε βάλει το καλτσόν στα μαλλιά ο Ίβιτς και δεν τιμωρούνταν ο Παναθηναϊκός θα είχε βγει Champions League πέρυσι κι όχι η ΑΕΚ.

 

Ο Ουζουνίδης έμεινε στον Παναθηναϊκό και με διοίκηση λούνα παρκ έκανε αξιοπρεπή πορεία. Σε κάποια ντέρμπι κι όλας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

 

Με αυτά που ξέρουμε είναι ορθολογιστής προπονητής. Θα φτιάξει σκληρή άμυνα και κέντρο, αφού και με Πανιώνιο και με Παναθηναϊκό, έδενε τις δύο γραμμές χωρίς μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους.

 

Το στοίχημα είναι η επιθετική γραμμή, αφού η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί με φορ και εξτρέμ.

 

Ο Ουζουνίδης σίγουρα είναι Παναθηναϊκός και το απέδειξε πέρυσι σε μια τραγική χρονιά για τον σύλλογο τον κράτησε όρθιο.

 

Σε μια ΑΕΚ που δεν έχει χρόνο για πειράματα και ενδοιασμούς η μετάβαση από τον πετυχημένο Χιμένεθ στον Μαρίνο Ουζουνίδη ειναι ομαλή. Η σύμπραξή του με τον Λυμπερόπουλο έχει ξαναγίνει. Παράλληλα δεν θα πρέπει να περάσει στο ντούκου ότι εχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και ξένους που υπάρχουν στην ΑΕΚ.

 

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται κι ένας πιο φιλόδοξος προπονητής με τόσο που έχει περάσει, ίσως στην ΑΕΚ γίνει πρωταθλητής!

 

Γιατί όχι…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *