Γιόχανσον: Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε για το πρωτάθλημα, το μέλλον του και το Μουντιάλ.

 

Ο Σουηδός χαφ είπε στην ιστοσελίδα «sport-fm»:

 

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Σαφώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλοι ξέρουμε το πόσο πολύ δουλέψαμε αλλά και πόσο προσπαθήσαμε. Ξέραμε επίσης πόσο πολύ ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ περίμενε αυτή την στιγμή οπότε δεν γίνεται να είμαι απλά ευχαριστημένος προσωπικά, είμαι χαρούμενος για όλο τον σύλλογο. Είναι πραγματικά μια όμορφη στιγμή».

 

Για το συναίσθημα να βλέπει τη φιέστα από την κερκίδα: «Εννοείται πως θα ήθελα να βρίσκομαι κι εγώ στο χορτάρι για να βοηθήσω την ομάδα και να είμαι ένα από τα κομμάτια της επιτυχίας τώρα στο φινάλε της σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για αυτό. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στη ζωή του ποδοσφαιριστή και πρέπει να τους αντιμετωπίσεις. Έτσι είναι η ζωή».

 

Για την αποθεραπεία του: «Πηγαίνει καλά και βάσει προγράμματος. Νομίζω ότι κάθε εβδομάδα σημειώνω μεγαλύτερη πρόοδο. Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες και έχω λίγο ακόμη δρόμο μπροστά μου μέχρι να ξαναρχίσω να παίζω».

 

Για το εάν έχει στο μυαλό του το Μουντιάλ: «Είναι πολύ δύσκολο να το πούμε αυτό. Η επιλογή δεν είναι μόνο δική μου αλλά φυσικά και του προπονητή. Αν κρίνει πως είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα φυσικά και εγώ θα είμαι εκεί για να το κάνω. Θα δούμε πως θα συνεχιστεί η αποθεραπεία μου και από εκεί και πέρα όπως αποφασίσει ο προπονητής».

 

Για το μέλλον του: «Σαφώς και έχω μιλήσει αρκετά με την ΑΕΚ. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια συμφωνία και δεν έχουν πέσει υπογραφές για νέο συμβόλαιο. Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί μέχρι το καλοκαίρι».

 

Για το εάν αυτές τις μέρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους κιτρινόμαυρους: «Όχι, προς το παρόν».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *