Γραμματικός: Αδύναμη η ομοσπονδία

Χείμαρρος κατά της Ομοσπονδίας εμφανίστηκε ο Νίκς Γραμματικός. Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ ΑΕΚ τόνισε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

 

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε αρκετά για να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού και να στεφθούμε πρωταθλητές. Εμείς πετάξαμε ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο στα σκουπίδια με 11-12 λάθη και είχαμε αρκετά χαμένα εξάμετρα σουτ. Παρόλα αυτά εγώ είχα πίστη και έβλεπα και τα παιδιά. Ήμασταν σε θέση να αντιστρέψουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε. Πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε λίγο και μετά να δούμε πως θα βελτιώσουμε την ομάδα και να δουλέψουμε περισσότερο. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για όλη τη χρονιά και τη δουλειά που κάναμε. Είμαι πολύ περήφανος. Πιστεύω όμως ότι υπήρχαν και στιγμές που αδικήσαμε τους εαυτούς μας, ειδικά σε κάποια παιχνίδια στα πλέι-οφ».

 

Για το τι άλλαξε μετά το 2-0 στη σειρά: «Είναι πολλά πράγματα μαζί. Υπήρχε η κόπωση, ίσως και το γεγονός ότι είχαμε 2-3 ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά όταν παίζεις τελικό δεν πρέπει να αφήνεις τη δουλειά γι άλλη μέρα. Από εκεί και πέρα όπως και η Eυρώπη έτσι και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα μάθημα. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα».

 

Τέλος τόνισε: «Όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θεωρώ ότι η Ομοσπονδία είναι αδύναμη να διοργανώσει  ένα τέτοιο πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες. Γι αυτό πρέπει από χθες οι ομάδες να αναλάβουν να το δυναμώσουν μόνες τους. Όπως επίσης πλέον πρέπει να υπάρχουν απαιτήσεις από όλες τις ομάδες και από τους διαιτητές και από τους παρατηρητές. Δεν αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι μιλάω γενικότερα ότι πρέπει να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Να αμειφθούν όπως πρέπει γιατί οι άνθρωποι παράγουν έργο αλλά από εκεί και μετά υπάρχουν και απαιτήσεις. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνουν χθες».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *