Γραμματικός: Θα πάμε στο Λουξεμβούργο χωρίς να έχουμε κερδίσει με 7 γκολ διαφορά

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη, αλλά προσγειωμένος ενόψει του επαναληπτικού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ΑΕΚ- Μπέρχεμ ο τεχνικός της Ένωσης Νίκος Γραμματικός.

 

«Ξέραμε ότι η Μπέρχεμ είναι νέα ομάδα, έδειξαν στο γήπεδο ότι είναι σκληροί και προσπαθούν να παίξουν καλό χάντμπολ. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος σήμερα πραγματικά μας βοήθησε, ήταν ο 8ος παίκτης μας. Θα συμφωνήσω επίσης ότι βρεθήκαμε πολλές φορές στα έξι μέτρα και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μας σταμάτησε. Σίγουρα έχουμε μία δύσκολη αποστολή στο Λουξεμβούργο, θα πάμε χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας ότι κερδίσαμε με 7 γκολ», είπε ο κόουτς της Ένωσης.

 

Διονύσης Γεωργιάδης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Συγχαρητήρια στη Μπέρχεμ για το καλό παιχνίδι. Δείξαμε ενέργεια κάτι που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Βρήκαμε ρυθμό και πήραμε την διαφορά των 7 τερμάτων. Η μεγάλη… μπανανόφλουδα σε αυτές τις περιπτώσεις όπως είπε και ο κόουτς είναι να παίξεις στη ρεβάνς για να κρατήσεις την διαφορά. Θεωρώ ότι είμαστε έμπειροι αθλητές και θα παίξουμε για την νίκη στο Λουξεμβούργο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας και σίγουρα είναι αβαντάζ για εμάς η παρουσία του».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *