Δέσμευση Μελισσανίδη στην παρέα του Γ. Κοσκινά

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παρέας του Γιώργου Κοσκινά στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως έστειλε μήνυμα με δέσμευση σε όλους τους Ενωσίτες που έδωσαν το παρών.

Για ενδέκατο συνεχή χρόνο οι φίλοι της ΑΕΚ έκοψαν την πίτα τους, με τον ισχυρό άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να δεσμεύεται στον χαιρετισμό του πως του χρόνου η πίτα θα κοπεί με την «Αγιά Σοφιά» να είναι έτοιμη και να έχει αγκαλιάσει όλους τους φίλους της ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του ηγέτη της ΑΕΚ:

«Αγαπητοί φίλοι

Υπάρχει μια φράση που λέει ότι «την Ιστορία την γράφουν οι παρέες». Εδώ λοιπόν, στην περίπτωσή σας, όντως εσείς έχετε αποδείξει ότι η παρέα σας έγραψε και γράφει Ιστορία.

Όπως γνωρίζω, ο Γιώργος Κοσκινάς, με μια παρέα αθεράπευτων φίλων της ΑΕΚ, από το 2009, εκπλήρωνε και συνεχίζει να εκπληρώνει ένα χρέος, εξ ονόματος όλων των φίλων της ΑΕΚ.

Έκοβαν και συνεχίζουν να κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στα ερείπια του γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και το έκαναν αυτό σε δύσκολους χρόνους, τότε που η ελπίδα για την ανέγερση γηπέδου ήταν ακόμα θαμμένη βαθιά, στα ερείπια του παλιού μας γηπέδου.

Φέτος όμως η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας αυτής της παρέας που έγραψε Ιστορία, γίνεται κάτω από εντελώς άλλες, νέες συνθήκες.

Ίσως είναι η τελευταία φορά που κόβετε την πίτα σας, με το γήπεδο ημιτελές.

Την επόμενη φορά, θα κόψετε την πίτα σας στην «Αγιά Σοφιά», που θα έχει ανοίξει την αγκαλιά της για όλους εμάς, για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ, που περίμενε υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια τη Λύτρωση.

Σας εύχομαι ολοψύχως Χρόνια Πολλά και συγχαίρω τον Γιώργο Κοσκινά και την παρέα του, για την πρωτοβουλία που πήρε και την τήρησε όλα αυτά τα χρόνια.

Καλή Χρονιά».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *