Δεν ξεχνάει την περσινή σεζόν ο Σιμόες

«Όταν καταφέρνεις να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα, ο στόχος πλέον είναι να υπερασπιστείς αυτό τον τίτλο και να το πάρεις ξανά», ήταν μία απ’ τις ατάκες του Αντρέ Σιμόες στο πλαίσιο της συνέχισης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ.

 

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος χαφ δήλωσε: Βλέποντας το Κύπελλο του πρωταθλήματος και μου έρχονται πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Θα το θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή ως την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ήταν μια χρονιά με μεγάλες κατακτήσεις για την ΑΕΚ και με μεγάλες χαρές για τον κόσμο της ομάδας και όλο το κλαμπ. Όταν καταφέρνεις να κατακτήσεις το Πρωτάθλημα, ο στόχος πλέον είναι να υπερασπιστείς αυτό τον τίτλο και να το πάρεις ξανά».

 

Για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, ανέφερε: «Ήταν ένα τεράστιο όνειρο για εμένα. Από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League. Είμαι σίγουρος ότι αυτό αποτελεί και τεράστια χαρά για τον κόσμο μας να μας δει να αγωνιζόμαστε εκεί. Αυτός ήταν ο μεγάλος μας στόχος και τον πετύχαμε. Τώρα δεν θεωρούμαστε φαβορί, καθώς μιλάμε για ένα θεσμό με τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Μιλάμε όμως για ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, όλα είναι πιθανά. Θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Θα κερδίσουμε έναν αγώνα, δύο, θα το δούμε. Το βέβαιο είναι σε όλα τα ματς θα δώσουμε το μέγιστο και οι αντίπαλοι μας θα πρέπει να τρέξουν πολύ για να κερδίσουν την ΑΕΚ».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *