Είδε την Κ20 της ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ αγωνίστηκε σήμερα σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ρέιντζερς στη Γλασκώβη, ο οποίος διεξήχθη σε δημόσιο αθλητικό κέντρο της πόλης.

 

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 4-1, αλλά επέδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον πρώτο της διεθνή αγώνα εκτός Ελλάδας μετά από πολλά χρόνια, απέναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας και με αρκετούς νεαρούς επαγγελματίες στις τάξεις της. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με τον Γιάννη Μπότο στο 10’, αλλά στη συνέχεια η σκωτσέζικη ομάδα αποδείχθηκε πιο δυνατή και πιο έμπειρη.

 

Στα αξιοσημείωτα του σημερινού μεσημεριού στη Γλασκώβη, η παρουσία του Μπρούνο Αλβες που είχε περάσει από την ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05 ως δανεικός από την Πόρτο και σήμερα αγωνίζεται στη Ρέιντζεερς. Παρακολούθησε τον αγώνα και φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

 

Για την ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Γκίνης, Σταμούλης (60’ Βασιλόπουλος) Τσιβελεκίδης, Κολιμάτσης (46΄Μπούσης) Μωραϊτάκης, Μπάμπης (60’ Ρούσσος) Μπότος, Γιούσης (60’ Στυλιανόπουλος) Χριστόπουλος, Μαλισόβας (70’ Μπογκντάνι) Μούλτσιας (79’ Σαρδέλης).

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *