Είμαστε όλοι Πατρινοί!

Καλό μήνα σε όλες τις κιτρινόμαυρες φωλιές του πλανήτη. Πήρα την αφορμή να γράψω το σημερινό μου κείμενο με όσα διάβασα στην ανακοίνωση της Original Πάτρας. Πραγματικά προβληματίστηκα με όσα διάβασα. Μία δυναμική παρέμβαση-ανακοίνωση από ένα μαχητικό κλαμπ της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ. Ένα κλαμπ που μετράει 30 ενεργά χρόνια ζωής δίπλα στην ΑΕΚ με καίριες τοποθετήσεις, χωρίς να καταπίνει τη γλώσσα του. Μία ανακοίνωση η οποία μας άγγιξε όλους. Άγγιξε όλες τις αγνές, ενωσίτικες ψυχές. Συμφωνεί ή διαφωνεί ο καθένας ή η καθεμία είναι δικαίωμά του/της. Για να βρίσκεται η ανακοίνωση στα πρώτα θέματα του aek24hours.gr, την απάντηση για το αν μας βρίσκει σύμφωνους ή όχι την παίρνετε ξεκάθαρα!

 

Μακάρι αυτή η ανακοίνωση να είναι η σπίθα που θα ανάψει τη φλόγα και θα φωτίσει την ψυχή του κάθε ΑΕΚτζή. Μακάρι να δείξει το δρόμο και για μια άλλη σκέψη. Όχι, δεν είναι αντιΑΕΚτζήδες ή Ολυμπιακοί, όπως θέλετε να δώσετε γραμμή… Αυτά τα παιδιά (μικρά και μεγάλα) είναι ΑΕΚ από την κορυφή ως τα νύχια. Υπάρχει και η άλλη άποψη. Η διαφορετική πλευρά των πραγμάτων, όπως λέω εγώ.

 

Γι’ αυτό λοιπόν αδερφέ Ενωσίτη, ξύπνα, ενημερώσου, διάβασε, μάθε, ρώτα, τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σου. Αυτά που σου πλασάρουν, ίσως να μην είναι οι αλήθειες. Ίσως να είναι αυτά που θέλεις να ακούσεις για να ευχαριστηθείς μέσα σου. Ψάξε λοιπόν να μάθεις την αλήθεια. Και την αλήθεια για το γήπεδο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα πρέπει να μας την πει ο ίδιος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κι αν έχει κάνει λάθη να βγει να το πει. Δεν είναι κακό… Κανείς δεν έχασε κάνοντας την αυτοκριτική του. Μόνο κέρδος θα έχει.

 

Θα ήθελα να γράψω πολλά περισσότερα, αλλά δεν θέλω ακόμα. Θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ας ελπίσω η ανακοίνωση της Original Πάτρας, ενός από τα πιο δυναμικά και μαχητικά κλαμπ της Original να άνοιξε τα μάτια σε πολλούς και σε πολλές.

 

Για το αγωνιστικό κομμάτι της Τούμπας δύο πράγματα έχω να τονίσω: Όταν λες ότι έχεις πρόβλημα με τη διαιτησία, βγάζεις επίσημη ανακοίνωση και όχι διαρροές. ΑΕΚ είσαι ΡΕ! Και δεύτερον, το ανάθεμα έπεσε στη διαιτησία για να μην αποκαλυφθεί η αγωνιστική γύμνια της ομάδας που δεν έπαιξε για την νίκη όπως έλεγε ο Μοράις όλη την περασμένη εβδομάδα, αλλά για να πάρει την ισοπαλία. Τι -6, τι-7, για μένα το ίδιο είναι.

 

Καλό μήνα. Μπήκε Νοέμβρης και το οικόπεδό μας, είναι γεμάτο χόρτα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *