Είπε ο Ουζουνίδης για μεταγραφές και η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε παίκτη!

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στα Σπάτα πριν το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα μεταγραφικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ έκανε λόγο για δύο παίκτες, με τον έναν μάλιστα να είναι πολύ κοντά.

 

«Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε για δυο θέσεις, δεν θα πω σε ποιες θέσεις. Θα τους πάρουμε τους παίκτες, είμαστε κοντά στον έναν και προσπαθούμε για τον δεύτερο. Θέλουμε σίγουρα ενίσχυση γιατί θα είναι πολλά και συνεχόμενα τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τα παιδιά που είναι εδώ και έκαναν σπουδαία πράγματα πέρυσι, ενώ βλέπουμε τι κάνουν και φέτος. Από ‘κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να ενισχύσουμε την ομάδα. Για την Τρίτη όμως θέλουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει αυτά τα παιδιά, ξέροντας ότι θα τον δικαιώσουν», είπε ο κόουτς του Δικεφάλου.

 

Λίγες ώρες αργότερα, τα ονόματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας της ΑΕΚ έκαναν την εμφάνισή τους. Ο λόγος για τον εξτρέμ Λουτσιάνο Νάρσινγκ της Σουόνσι και για τον χαφ Νεμάνια Ραντόγια της Θέλτα. Η περίπτωση του ταχύτατου Ολλανδού εξτρέμ είναι αρκετά προχωρημένη. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την ΑΕΚ να έχει προχωρήσει στην αγορά του έναντι 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από την Ένωση.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *