Εβδομος υποβιβασμός και διάλυση του ανδρικού βόλεϊ για 700.000 ευρώ

Η διοίκηση Αλεξίου τα κατάφερε για μια ακόμη φορά. Ακόμας ένας υποβιβασμός για την ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο έβδομος από την επαγγελματική κατηγορία. Αυτός είναι και ο πιο οδυνηρός, καθώς το ανδρικό τμήμα βόλεϊ οδεύει σε διάλυση αφήνοντας χρέος πάνω από 700.000 ευρώ.

 

Οι απειλές του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου πως θα διαλύσει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ προκειμένου να γλιτώσει από τις πιέσεις των πιστωτών, έγιναν πραγματικότητα με τον πλέον οδυνηρό τρόπο για το τμήμα.

 

Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ «κλείδωσε» τις προηγούμενες μέρες (δεν άνοιξε φυσικά ρουθούνι) με την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, που συνήλθε για τέταρτη και τελευταία φορά και αποφάσισε να μην αδειοδοτήσει την ΑΕΚ, καθώς ύστερα από τέσσερις προσκλήσεις η διοίκησή της δεν ανταποκρίθηκε, δεν κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συμβόλαια αθλητών και διακανονισμών και – κυρίως – δεν υπέβαλλε το παραμικρό αίτημα για να της δοθεί κάποια παράταση.

 

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της χρέος περίπου 700.000 ευρώ σε δεκάδες αθλητές και προπονητές (συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια). Ακόμα και σε αυτούς που έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις. Το χειρότερο όμως όλων είναι πως το χρέος αναμένεται να γυρίσει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ.

 

Μετά την αποχώρηση της ΑΕΚ το νέο πρωτάθλημα της Volley League θα ξεκινήσει με 10 ομάδες και τη σεζόν 2019-20 θα υποβιβαστούν δύο ομάδες.

 

Και μέσα σε όλα αυτά, η διοίκηση Αλεξίου συνεχίζει να κοιμάται ήσυχη τα βράδια και να ζητάει 10 ευρώ για την Κάρτα Φίλου

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *