Εκανε την τέλεια δουλειά ο Κλωναρίδης

Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος να αναδείχθηκε MVP του αγώνα ΑΕΚ – Πανιώνιος (4-0), ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής που έκανε την τέλεια δουλειά ήταν ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Σε έναν παίκτη που έχει γίνει δίκαια κριτική, αλλά φέτος έχουμε δει ότι οι μετοχές του ανέβηκαν ξανά. Φυσικά, εδώ στο aek24hours.gr δεν είμαστε από αυτούς που τα ισοπεδώνουμε όλα. Κάνει ή δεν κάνει. Δεν τίθεται τέτοιο ερώτημα. Και μόνο που φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ τον στηρίζουμε… Απλά φέτος ο Κλωναρίδης με τον Ουζουνίδη βρίσκει ξανά τον χαμένο του εαυτό.

 

Πάμε να δούμε τι έκανε: Πέρασε ως αλλαγή στο 81’ στη θέση του Μάνταλου. Σκόραρε δύο φορές και είχε ένα δοκάρι κι όλα αυτά μέσα σε 11 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις). Με εντυπωσιακή προσποίηση και έξοχο σουτ στο 84’ και κοντινή προσπάθεια μετά από ενέργεια του Μάρκο Λιβάγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Πριν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ο Κλωναρίδης είχε δοκάρι (87’) που τράνταξε την εστία των κυανέρυθρων.

 

Φυσικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση διότι πήρε το 100% απ’ τον Κλωναρίδη μέσα σε λίγα λεπτά. Τον πιστεύει τον Βίκτωρα ο Μαρίνος και η αγάπη και ο σεβασμός είναι εκατέρωθεν.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *