Ελόνου: Θα συνεχίσω να βλέπω ΑΕΚ

Οπαδός της ΑΕΚ δηλώνει ο Τσινεμέλου Ελόνου, ο οποίος μιλά για το δέσιμο του με την κιτρινόμαυρη οικογένεια, τον κόσμο της Ένωσης και το μέλλον του.

 

«Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν ήταν δύσκολη για την ομάδα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ήταν επιτυχημένη. Αυτό έχει σημασία. Παρά τον τραυματισμό μου δεν μπορώ να πω ότι είχα δύσκολη σεζόν. Η ΑΕΚ έφερε παίκτες που ήταν σε θέση να χειριστούν όλες τις καταστάσεις και να προσφέρουν τρόπαια στην ομάδα. Εγώ το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση μου ώστε να επιστρέψω 100% υγιής», τόνισε αρχικά ο Ελόνου στο queen68 σχετικά με τη σεζόν της ομάδας, αλλά και τον δικό του τραυματισμό (ρήξη μηνίσκου) και συνέχισε σχετικά με το συμβόλαιο του με την Ένωση, το οποίο τελείωσε: «Δεν σχεδιάζω τίποτα αυτή τη στιγμή, απλά ζω τη στιγμή και τις διακοπές μου».

 

Όσο για το δέσιμο του με την ΑΕΚ, σημειώνει: «Είμαι σίγουρα φίλαθλος της ΑΕΚ. Είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και ακόμα και αν δεν παίζω για την ομάδα θα συνεχίσω να παρακολουθώ όλα τα τμήματα της. Πραγματικά το απολαμβάνω». Τέλος, ο Τσινεμέλου Ελόνου αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Θα σας αγαπώ για πάντα! Συνεχίζεται να υποστηρίζεται όλη την ΑΕΚ, χωρίς να έχει σημασία για πιο λόγο το κάνετε. Εσείς είστε η καρδιά και η ψυχή της ΑΕΚ».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *