Εμείς θα παίρνουμε πρωτάθλημα, κι εσείς θα κλαίτε…

Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές. Η ΑΕΚ που αγάπησα από κούνια είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος με κάθε επίσημο τρόπο. Και το μόνο που απομένει είναι να πέσει η αυλαία αυτής της περίεργης, αλλά τόσο χαρούμενης χρονιάς. Το πρωτάθλημα βάφτηκε πεντακάθαρα, δίκαια και νόμιμα κιτρινόμαυρο.

 

Όσο κι αν σκούζουν στον ΠΑΟΚ. Όσο κι αν προσπαθούν να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Όσο κι αν έχουν δυναμιτίσει το κλίμα εν όψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος που έρχεται στις 12 Μαΐου. Όσο κι αν προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις. Όσο κι αν οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλουν να βαφτίσουν το πρωτάθλημα της ΑΕΚ χάρτινο. Όσο κι αν κλαίνε σαν τη Βούλα Πάλλα και τη Ρία Κούρτη στα τραγούδια τους, γιατί αυτό περνάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

 

Αυτό το πρωτάθλημα το πήρε ο οργανισμός ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι συνεργάτες του, η διοίκηση και ο κόσμος. Ο οργανισμός ΑΕΚ λειτούργησε τέλεια σε όλους τους τομείς. Ακόμα κι αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν περίμενε φέτος το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε, η ΑΕΚ το πήρε! Το μόνο που απομένει είναι να σηκωθεί η κούπα στον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Είτε στη δική μας γειτονιά, τη Νέα Φιλαδέλφεια, που αυτό θα είναι το σωστό και πρέπον, είτε γίνει στη Ριζούπολη, είτε στο ΟΑΚΑ.

 

Οι 60.000 Ενωσίτες που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ κι έστησαν μια κόσμια φιέστα στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα, έστειλαν το καλύτερο μήνυμα στον δικαστή Σκουτέρη και στην παρέα του, πως αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαθεί. Δεν μπορεί να τους το στερήσει κανένας. Αυτό επίσης φάνηκε από τους μόλις 2.500 ΠΑΟΚτζήδες που έκαναν συλλαλητήριο για να κλάψουν για το πρωτάθλημα. Μπορούν οι 2.500 να κερδίσουν τους 60.000; Όχι βέβαια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *