Ενωσίτη-Ενωσίτισσα μην πέφτεις στην παγίδα

Με έκπληξη διάβασα χθες σε πρωτοσέλιδο οπαδικής μας εφημερίδας περί διωγμού της ΑΕΚ από την Νέα Φιλαδέλφεια. Καλό το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο λέω εγώ. Από πού κι ως που να φύγει η ΑΕΚ από τα ιερά χώματά της; Ποιος σας το είπε αυτό; Επειδή 5-6 μαχαλόμαγκες που λέει και το παλιό σουξέ μπογιάτισαν κάτι τοίχους; Πατάτε τα πόδια σας στη γη ή όχι; Δηλαδή αν εγώ βάψω όλη τη γειτονιά μου στα κιτρινόμαυρα σημαίνει πως 50.000 κάτοικοι είναι ΑΕΚτζήδες; Ας σοβαρευτούμε. Έρχομαι στο θέμα μας.

 

Σήμερα Ενωσίτη-Ενωσίτισσα, αποφάσισαν κάποιοι του αριστερού χώρου, κάποιοι κομμουνιστές, κάποιοι σε κάποιες καταλήψεις και αριστερές ομάδες να κάνουν πορεία από τα Άνω Πατήσια μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια. Καλώς να έρθουν λέω εγώ. Εσύ Ενωσίτη-Ενωσίτισσα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός-ή. Δεν θα πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους. Ποια είναι η παγίδα τους; Να μας αναγκάσουν να διαλύσουμε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο την πορεία τους. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Εμείς είμαστε ΑΕΚ. Αυτοί είναι κάτι άλλο! Εμείς έχουμε το κεφάλι μας ψηλά… Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πεδίο μάχης την Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν θα έχουμε κέρδος. Μόνο ζημιά. Θα μας γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό. Ποιος μου λέει εμένα ότι όλοι αυτοί που θα διαδηλώσουν (ας ελπίσω ειρηνικά) δεν είναι βαλτοί από κάπου;

 

Εγώ είμαι της άποψης ότι όποιος κι αν είναι ο πολιτικός χώρος που ανήκει ο καθένας. Ό,τι κι αν πιστεύει θα πρέπει στα πλαίσια της δημοκρατίας να το εκφράζει. Εκεί μπαίνει η τελεία. Τίποτε άλλο. Γι’ αυτό Ενωσίτη-Ενωσίτισσα δεν πρέπει να τους δώσουμε κανένα δικαίωμα να μας πουν «τραμπούκους», «εγκληματίες» και ότι άλλο κατεβάσει το μυαλό τους, δημιουργώντας επεισόδια και κάνοντάς την πόλη… Κόσοβο. Διότι όπως πολλοί εύστοχα λέμε όλοι μας, την ΑΕΚ την βρήκαμε εκεί. Δεν μας βρήκε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ας μείνουμε στην ανακοίνωση της Original που μας βάζει σε σκέψεις και τίποτε άλλο.

 

Η ουσία άλλωστε είναι μία. Τις υπογραφές για ένα γήπεδο δεν τις βάζουν τα συλλαλητήρια και οι μοτοπορείες. Τις βάζουν αυτοί που πρέπει. Η κυβέρνηση, η Περιφέρεια, ο Δήμος και η ΑΕΚ. Και οι 4 πλευρές μας κοροϊδεύουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κανείς δεν βγαίνει να πει ξεκάθαρα την αλήθεια. Υπομονή όμως… Οι μάσκες θα πέσουν σύντομα και θα φανερωθεί ποιος πραγματικά θέλει ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και πουθενά αλλού!

One thought on “Ενωσίτη-Ενωσίτισσα μην πέφτεις στην παγίδα

  • 17/03/2017 at 3:40 am
    Permalink

    Μπράβο τις υπογραφές τις βάζουνε αυτοί που πρέπει Που είναι όλοι τους τόσα χρόνια Γεννήθηκα το 1970 Ευτυχία να δω πρωταθλήματα Τώρα η ΑΕΚιδες κάνουμε τους γιους μας ΑΕΚξιδες είδες Δε φτάνει αυτό Λιγοστεύουμε γιατί δεν παίρνουμε πρωτάθλημα Εγώ ζω στον Καναδά Αν ο γιος μου ζούσε στην Ελλάδα θα ήταν ολυμπιακός για να μην είναι μειονότητα Για να μην τον κοροϊδεύουν στο σχολείο αχ αχ Τρίτη εθνική ποτέ δεν το φαντάστηκα Ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω Αλλά αυτό που δεν μπορώ πιο πολύ Είναι ήρθαμε ήρθαμε ήρθαμε που που Την τύχη μου μέσα Εγώ και μόνο εγώ προσωπική μου σκέψη αν υπήρχαν τα λεφτά θα είχε φτιαχτεί το γήπεδο και πάλι να προσέχουμε όλοι αδέρφια το πως πρέπει να Συμπεριφερθούμε με τώρα Αξιοπρέπεια όχι αναρχία

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *