«Εξαιρετικά πειθαρχημένη και καλά οργανωμένη η ΑΕΚ»

Ο προπονητής Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς και ο ποδοσφαιριστής Μικόλα Μόροζιουκ εκπροσώπησαν τη Ντιναμό Κιέβου στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Λευκορώσος τεχνικός χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως μια ομάδα εξαιρετικά πειθαρχημένη και καλά οργανωμένη», ενώ ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ελπίδα να μην υστερήσει σε ρυθμό η ομάδα του που μένει ήδη δύο μήνες χωρίς επίσημους αγώνες.

 

Αναλυτικά ο κ. Κάτσκεβιτς δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω αμφιβολίες για την ενδεκάδα. Σκεφτόμαστε ακόμα για δυο-τρεις θέσεις. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, θα αποφασίσουμε οριστικά αύριο. Είναι δυο ματς. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έχουμε αύριο, όλα θα κριθούν για την πρόκριση στο Κίεβο»

 

«Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα η ΑΕΚ. Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου, είναι πως η ΑΕΚ παίζει πολύ δυνατά, ομαδικά. Είναι μια εξαιρετικά πειθαρχημένη ομάδα. Υπάρχουν κάποιες δυνατές προσωπικότητες στην επίθεση της ΑΕΚ. Και ελπίζω πώς όσα δείξαμε στους ποδοσφαιριστές μας για την ΑΕΚ, να τα βγάλουν στο γήπεδο».

 

Ο Μικόλα Μόροζιουκ δήλωσε: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουμε δει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε την πίεση. Είναι σκληρή ομάδα η ΑΕΚ, καλά οργανωμένη και επιθετική. Έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και ακόμα προσπαθούμε να εντάξουμε στα συστήματά μας τους νέους παίκτες. Είμαστε 100% έτοιμοι. Ελπίζουμε να παίξουμε στα ίσια με την ΑΕΚ, η οποία έχει αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην υστερήσουμε σ’ αυτό».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *