Εξιτάρει τον Τσιντώτα η Ριζούπολη

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο και τον Νίκο Κωστένογλου μίλησε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας.

 

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

 

Για το αν είναι έτοιμος για την Κυριακή: «Ο προπονητής αποφασίζει. Υπάρχουν ενδείξεις ότι θα παίξω, αλλά καθημερινά παλεύουμε στις προπονήσεις».

 

Για τη δουλειά που έγινε στη διακοπή: «Κάθε διακοπή βοηθά στη βελτίωση. Δουλέψαμε πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, ο Βόλος έχει δείξει καλά σημάδια».

 

Για τον Κωστένογλου και την ψυχολογική ανάταση: «Ήταν ένα ηλεκτροσόκ που το χρειαζόταν η ομάδα. Ο κ. Κωστένογλου άγγιξε την ψυχή μας και μας βοήθησε να βγάλουμε το πάθος για την ΑΕΚ. Διορθώσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε αυτήν την εικόνα».

 

Για το πόσο εύκολο είναι για έναν τερματοφύλακα να μένει τόσο διάστημα στον πάγκο και να επιστρέφει: «Υπάρχει δυσκολία. Αλλά γι’ αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αν δεν είμαστε έτοιμοι στην προπόνηση, δεν θα βγει στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να δίνω το 100% στην προπόνηση και όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω».

 

Για τις δυσκολίες του αγώνα: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που θέλει συγκέντρωση. Έχουμε δει τον αντίπαλο, ο Βόλος έχει μια αξιόλογη ομάδα, το έχει δείξει και δημιουργεί ευκαιρίες. Να είμαστε συγκεντρωμένοι δικό μας παιχνίδι και να έχουμε εμείς το πάνω χέρι. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

 

Για τις δύο ισοπαλίες: «Είναι δύο απώλειες βαθμολογικές. Θεωρώ ότι είμαστε κοντά στον στόχο μας όμως. Στην ΑΕΛ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά. Δεν πρέπει να μείνουμε στις δύο ισοπαλίες».

 

Για Ριζούπολη: «Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει, θα έχει πολύ κόσμο. Μας εξιτάρει αυτό το γήπεδο, έχουμε σηκώσει και το πρωτάθλημα εκεί και θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη και να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο. Θα είναι πιο οικογενειακά, πιο ωραία τα πράγματα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *