Επέστρεψε στην αγκαλιά του Χιμένεθ ο Πατίτο

Την πόρτα της επιστροφής του Πατίτο στην ΑΕΚ άνοιξε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αργεντινός άσος δεν υπολογιζόταν από τον Ανδαλουσιανό προπονητή. Ωστόσο, πριν τον αγώνα με τη Λαμία για το Κύπελλο προηγήθηκε μια κουβέντα ανάμεσα στους δύο άντρες, στην οποία ξεκαθάρισαν πολλά πράγματα.

 

Ο Χιμένεθ θύμισε στον Πατίτο πως τόσο στη διάρκεια των πλέι οφ, όσο και πρόσφατα είχε το μυαλό του και στα μεταγραφικά σενάρια που έπαιξαν σε αυτά τα δύο διαστήματα με αποτέλεσμα να μην είναι αφοσιωμένος 100% στην ομάδα και πως ο ίδιος (σ.σ ο Χιμένεθ) θέλει παίκτες που να έχουν ολοκληρωτική αφοσίωση στο σύλλογο. Του τόνισε πως είναι θεμιτό ο ίδιος ο Πατίτο να μπορεί να θέλει μια εξέλιξη στην καριέρα του και το καλύτερο για το συμφέρον του, ζήτησε όμως δέσμευση για την επικέντρωση του στους αγωνιστικούς στόχους της ΑΕΚ.

 

Ο Πατίτο δεσμεύτηκε πως θα είναι πλέον 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και πως θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΕΚ είναι δύσκολο και ο τεχνικός της Ένωσης θέλει ετοιμοπόλεμους παίκτες. Πλέον μένει να δούμε πότε θα αγωνιστεί ο Πατίτο.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *