Επιθυμία του Γιαννούτσου το Κύπελλο Ελλάδας

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας σώζεται η σεζόν για την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Γιαννούτσος θέλει τον τίτλο, όπως δήλωσε στα κανάλια της Nova.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τα σημάδια βελτίωσης της ΑΕΚ: «Το τελευταίο διάστημα έχουμε δουλέψει καλύτερα, βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάνουμε καλύτερες προπονήσεις, ο προπονητής μας βοηθάει καθημερινά να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας και έτσι παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι».

 

Για τον σημαντικότερο παράγοντα της νίκης στην Ξάνθη: «Πιστεύω πως ήταν και το πάθος και η θέληση που είχαμε για να κερδίσουμε».

 

Για την αντίδραση που βγάζει πλέον η ομάδα του: «Ήταν ένα στοιχείο που μας έλειπε. Το έχουμε βελτιώσει και είδαμε πως μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν σταματήσαμε να τρέχουμε, να πιέζουμε, να κάνουμε φάσεις».

 

Για το αν περιμένει την ευκαιρία του: «Υπομονή. Κάθε μέρα δουλεύω. Σκύβω το κεφάλι και θα περιμένω την ευκαιρία από τον προπονητή μου».

 

Για τον αγώνα με τη Λαμία: «Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας. Είναι καλή ομάδα η Λαμία, την έχουμε ξανά στο Κύπελλο. Πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Να πάρουμε ψυχολογία και να καθαρίσουμε και στο Κύπελλο το παιχνίδι. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

 

Για το αν θα έχει συνέχεια αυτός ο αγώνας σε σχέση με το Κύπελλο: «Σίγουρα θα έχει συνέχεια. Τους κερδίσαμε, το ίδιο κάναμε και στο πρωτάθλημα. Και αυτοί θέλουν τη νίκη ώστε να πάρουν ψυχολογία και στο Κύπελλο και να παλέψουν για ότι τους έχει απομείνει στη διοργάνωση».

 

Για τον πιθανό τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη πιθανότητα αυτές οι ομάδες να συναντηθούν στον τελικό. Είναι τα μεγάλα φαβορί. Πιστεύω πως θα είναι ο ΠΑΟΚ. Εννοείται πως θέλουμε το τρόπαιο. Αυτή τη χρονιά μας έχει μείνει μόνο το Κύπελλο και πρέπει να το πάρουμε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *