Ευρωπαϊκή συνήθεια

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την εμφάνιση της ΑΕΚ στο Celtic Park.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Έχω ξεχάσει πως μπορεί αυτή η ομάδα να χάσει και να διασυρθεί στην Ευρώπη εδώ και 1.5 χρόνο. Μεγάλη μαγκιά όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος να παίζει με ευρωπαϊκές παραδοσιακές ομάδες και να στέκεται θαυμάσια.

 

Η συνταγή της Ευρώπης είναι άμυνα, σκληρό κέντρο και αποτελεσματική επίθεση. Έτσι η ΑΕΚ συνεχίζει να μας χαροποιεί στην Ευρώπη κι αν μη τι άλλο δείχνει ότι  θα ζήσουμε κι άλλα καλά στην πορεία.

 

Αυτή η δουλειά είναι του Χιμένεθ, αφού με καλά στησίματα και ομοιογένεια έδωσε στον Ουζουνίδη μια σοβαρή δουλειά. Ο Ουζουνίδης δεν είναι ψώνιο, ούτε νούμερο να ψάχνει μπαρμπούνια στην έρημα. Έχει αποδείξει πόσο ορθολογισμό έχει στο μυαλό του. Συνέχισε τα καλά, τα περσινά και μπορεί να βγάλει και παίκτες ακόμα, όπως ο Κλωναρίδης που δεν το περιμέναμε.

 

Εντύπωση έκανε ο Οικονόμου που μοιάζει στο στυλ και στην ψυχραιμία στον Τσιγκρίνσκι. Τα ακραία μπακ Χουλτ και Λόπες, σαν ελάφια έτρεχαν, δείγμα του ταλέντου τους…

 

Ο Αλεφ όταν μπήκε έσβησε τις πιθανότητες για γκολ απ’ τους Σκωτσέζους. Ο Πόνσε είναι παίκτης περιοχής. Ευελπιστώ να δούμε και γκολ απ’ αυτόν!

 

Άλλο ένα ωραίο βράδυ που η ομάδα της ΑΕΚ σαν να μην πέρασε μια μέρα απ’ την περσινή πορεία στην Ευρώπη, συνεχίζει…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *