Ευχαριστημένος ο Ουζουνίδης απ’ την εμφάνιση στο Μόναχο

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι τραβηγμένο το πέναλτι.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

«Αυτό που είπαμε πριν το ματς ήταν ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα, να παγώσουμε το παιχνίδι για να μη δεχόμαστε τόση πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν πολύ καλά, κρατήσαμε αρκετά την κατοχή», τόνισε αρχικά.

 

«Δόθηκε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Τέτοιες φάσεις είναι οι πιο εύκολες για έναν διαιτητή να δώσει πέναλτι όταν θέλει να το δώσει. Πάντα υπάρχουν τραβήγματα. Δεν αισθανθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο. Τα παιδιά είχαν αυτοπεποίθηση, έδειξαν θράσος όταν είχαμε την μπάλα και γενικά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν τα παιδιά», πρόσθεσε ο 50χρονος τεχνικός.

 

«Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, κάτι που ήταν λογικό γιατί άρχισε να βγαίνει η κούραση. Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε αυτό το γήπεδο δεν είναι εύκολο να κερδίσεις και είναι εύκολο να ξεφύγει το σκορ αν δεν προσέξεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια μεγάλη εμπειρία και όπως τους είπα πριν το ματς θα πρέπει να το ευχαριστηθούν, αλλά και να το προσπαθήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, αυτή η διοργάνωση είναι μια εμπειρία όχι μόνο για μας, αλλά και γι’ αυτούς για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οι αγώνες του Champions League σε κάνουν πιο δυνατοί και σου δίνουν εμπειρίες», συμπλήρωσε.

 

Για τα δύο τελευταία ματς σχολίασε: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Νομίζω πως με βάση την εικόνα μας δικαιούμαστε να πάρουμε κάποιον βαθμό ή βαθμούς στα δύο τελευταία ματς και αυτό θα επιδιώξουμε».

 

Όσο για το αν μπορεί να προχωρήσει μακριά η Μπάγερν, είπε: «Μην κρίνετε από αυτή τη χρονική στιγμή. Η Μπάγερν έχει παίκτες που αν χρειαστεί στις στιγμές που πρέπει θα δείξουν την ποιότητά τους. Όταν θα έρθουν τα νοκ άουτ θα δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *