Εύκολη νίκη-πρόκριση!

Εύκολη πρόκριση για την ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του ΌΣΗ, στο κλειστό του ΜΕΤΣ.

 

Η Ένωση πήρε ακόμα μια νίκη, αυτή την φορά για άλλο θεσμό και όχι για το πρωτάθλημα, δείχνοντας πως η ομάδα είναι σε τρομερή φόρμα.

 

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη, όμως με δικά της λάθη έδωσε το δικαίωμα στους Κρατικούς να περάσουν μπροστά με δύο πόντους. Εκείνη την στιγμή οι Κιτρινόμαυροι ανέβασαν στροφές και πήραν τελικά το σετ με 25-23.

 

Το ίδιο πράγμα είδαμε και στο δεύτερο σετ, με την ΑΕΚ να χαρίζει πόντους στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα και αυτό το σετ η ΑΕΚ να το κερδίσει με δυσκολία 25-13.

 

Στο τρίτο σετ οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των παικτώντης ΑΕΚ και πήραν εύκολα το σετ, με 18-25, δείχνοντας πως η πίεση στα προηγούμενα σετ δεν ήταν τυχαία.

 

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος να πάρει το σετ και το παιχνίδι, κάτι που φάνηκε από το τελικό 25-13.

 

Τα σετ: 25-23, 25-23, 18-25, 25-13

 

ΑΕΚ: Λάππας, Αλεξίου, Κρέτσης, Κανέλλος, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Αχιλλεόπουλος, Κουλοχέρης, Σωνάκης, Ανάγνου, Δεληπρίμης και Δραβόπουλος.

 

ΟΦΗ: Χαριτωνίδης, Τζελάτι ,Καπίρης Δημητριάδης Αντιφάκος Μαριάτος Τεφτσής, Σταυρόπουλος, Κοσκινάς, Μονιάκης, Μουτάφης, Παπαδάκης.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *