Ζντοβτς: Έπρεπε να κερδίσουμε εύκολα το ματς

Ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του εμφανίστηκε ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου είπε για την νίκη επί του Προμηθέα:

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδειξαν πολύ καλή διάθεση. Πολύ καλή εμφάνιση απόψε. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα τι να περιμένω. Δεν περίμενα ότι θα παίζαμε τόσο καλά. Η νοοτροπία μου, είναι ότι έπρεπε να κερδίσουμε εύκολα το ματς αυτό, για να έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει Μονακό, αλλά ο Προμηθέας είναι δυνατή ομάδα. Δεν θα ήταν εύκολο. Δεν κάναμε καλό ματς κόντρα στο Μονακό. Δεν παίξαμε καλά, παρόλο που κερδίσαμε. Κάποιοι παίκτες έπρεπε να πιάσουν ρυθμό. Να νιώσουν αυτοπεποίθηση. Ο Μαυροκεφαλίδης και ο Νιούλεϊ συγκεκριμένα. Είχαμε και απουσίες, όπως του Σάκοτα, που δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά προτιμήσαμε να τον ξεκουράσουμε. Ο Μιλόσεβιτς δεν είναι έτοιμος. Ο Μαυροειδής είχε και αυτός ένα πρόβλημα στη μέση, στο πρώτο ημίχρονο. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Ευχαριστούμε και τους οπαδούς μας, που μας βοήθησαν πολύ».

 

Σε ερώτηση για τον ποιον θα έβαζε MVP: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Δεν είμαι καλός σε αυτά».

 

Για τον αγώνα με τη Μονακό: «Είναι πολύ δύσκολο ματς, σίγουρα. Η Μονακό είναι… περίεργη αντίπαλος. Έχει πολλούς αθλητικούς παίκτες. Το γαλλικό πρωτάθλημα γενικά, χαρακτηρίζεται από παίκτες με αθλητικά στοιχεία. Δεν είχαμε τέτοια εμπειρία μέχρι τώρα. Κάνουν πολλά μικρά φάουλ. Έχουν και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχουν χάσει μόλις 4-5 ματς φέτος. Εμείς δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ματς, αλλά τους… νιώσαμε. Είναι καλή ομάδα πάντως».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *