Η Άντερλεχτ έκανε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βράνιες

Είναι πλέον επίσημο. Η Άντερλεχτ χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Αυτό έχει γίνει εδώ και μέρες, αλλά από τους κιτρινόμαυρους το διέψευδαν. Ωστόσο, τίποτα δεν μένει κρυφό. Έτσι, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναγκάστηκαν να το βγάλουν προς τα έξω.

 

Κάτι η παραμονή του Βόσνιου στον πάγκο κατά το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι οι ψίθυροι που έχουν αρχίσει μέσα από αποδυτήρια της ΑΕΚ από τους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με πληροφορίες του aek24hours.gr.

 

Οι Βέλγοι αναφέρουν πως η Άντερλεχτ ήθελε δανεισμό του Βράνιες μέχρι το καλοκαίρι έναντι 500.000 ευρώ και ρήτρα αγοράς του τον προσεχή Ιούνιο που θα έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ.

 

Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη πως η ομάδα του Βελγίου πρότεινε 250.000 ευρώ ως ενοίκιο και 1,5 εκατ. ευρώ ως ρήτρα (με την καταβολή του μάλιστα σε δυο δόσεις).

 

Η προσφορά δεν ικανοποίησε την ΑΕΚ, που απάντησε αρνητικά, ωστόσο το θέμα παραμένει ανοιχτό και θεωρείται πιθανό οι Βέλγοι να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση. Η Ένωση θα προσπαθήσει να κρατήσει με νύχια και με δόντια τον ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος δηλώνει αφοσιωμένος στην ομάδα του για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *