Η άσπρο ή μαύρο

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την επιλογή του Αγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Η επιλογή του Αγγέλου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας έχει βάση, αλλά έχει και ρίσκο!

 

Ο Έλληνας προπονητής έχει αρχές σαν άνθρωπος όπως το πειθαρχημένο σύνολο, αλλά και η αδιαλλαξία του στο θέμα των επιλογών.

 

Το πιο σημαντικό η αστραπιαία μεταστροφή της ψυχολόγιας των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που θα προσπαθήσει να δώσει.

 

Πολλά χρόνια ο Αναστασιάδης σε πάγκους πολλών ομάδων έχει κάνει τη δουλειά μέχρι ενός σημείου. Οταν στραβώσει το κλίμα αποχωρεί χωρίς άλλη σκέψη και πηγαίνει σε άλλο καράβι να σώσει ένα άλλο «ναυάγιο».

 

Εχει το χρίσμα του ναυαγοσώστη να σώζει ομάδες απ’ την κόλαση με την εμπειρία του, αλλά και με την αμφιταλαντευόμενη προσωπικότητα του.

 

Πολλοί άνθρωποι έχουν κάποια τρικ κάποιες αρχές. Η πίστη στο Θεό για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι η ίδια η ζωή!

 

Δεν είναι κακό, αλλά στην Ελλάδα η θρησκεία και η προσήλωση της σε αυτήν έχει ιδελοληπτικό χαρακτήρα για πολλούς που θα κρίνουν. Ήδη υπάρχει στο ίντερνετ μεγάλη κριτική για τις αναφορές του Αγγελου στην εκκλησία. Τώρα ενδεχομένως θα είναι περισσότερες… Ας είναι, αφού και ο ίδιος το ξέρει και επιβιώνει με αυτό.

 

Η ενδεχόμενη αποτυχία της επιλογής Αναστασιάδη θα είναι πλήγμα και ανάθεμα στη διοίκηση της ΕΠΟ. Η Εθνική είναι υπόθεση όλων και έχει μια τάση εάν δεν πηγαίνει καλά το ράπισμα των Ελλήνων να είναι μεγάλο. Λογικό, αφού έμαθε ο Έλληνας τις επιτυχίες των Ρεχάγκελ – Σάντος και δεν συγχωρεί λανθεσμένες επιλογές επαναλαμβανόμενες.

 

Ο Αναστασιάδης ας κριθεί για τα αποτελέσματα και ας μην γραφικοποιήσουμε όσο μπορούμε το έργο του. Η αποστολή του είναι να σώσει την Ελλάδα από το ναυάγιο και να την οδηγήσει σε ήρεμα νερά. Γιατί όχι;

 

Καλή τύχη λοιπόν…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *