Η ΑΕΚ δεν κινείται για να κάνει το ποδηλατοδρόμιο γήπεδο μπάσκετ

Και να που βγήκε θέμα για το ποδηλατοδρόμιο που αφορά και την ΑΕΚ. Το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει χρήση της εσωτερικής σάλας του ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ και το οποίο ανέδειξε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας μαζί με τη σφοδρή εναντίωσή της, έχει μία ακόμα παράμετρο που αφορά την ΚΑΕ ΑΕΚ.

 

Στην επιστολή που απέστειλε η ΕΟΠ προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η οποία ανακινεί το θέμα, αναφέρει εκτός όλων των άλλων: «Αφού το ποδηλατοδρόμιο την γλίτωσε από την ΑΕΚ…». Πράγμα που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να εικάσει με ασφάλεια ότι το πλάνο της ΚΑΕ ΑΕΚ να αποκτήσει τη χρήση του ποδηλατοδρομίου για να το μετατρέψει σε γήπεδο μπάσκετ, ματαιώθηκε.

 

Αυτό το επιβεβαίωσε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας της ποδηλασίας, Παναγιώτης Πριστούρης. Σε δήλωσή του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, δήλωσε: «Απ’ ό,τι γνωρίζω έχει σβήσει αυτό το θέμα. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ δεν κινείται πλέον προς αυτή την κατεύθυνση».

 

Ετσι, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα πρέπει να ψάξει αλλού το χώρο για να στεγάσει την ομάδα μπάσκετ και τα τμήματα υποδομής της, καθώς η περίπτωση του Γαλατσίου πρέπει να αποκλειστεί, ενώ δεν φαίνεται να μπορεί να προχωρήσει ούτε η περίπτωση του ανοικτού γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ, που είχε ακουστεί. Αρα, φτου κι απ’ την αρχή…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *