Η ΑΕΚ είναι ευρωπαϊκή ομάδα

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ, τον Μελισσανίδη και τον ευρωπαϊκό αέρα που απέκτησαν οι κιτρινόμαυροι.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Εικοσιτέσσερα χρόνια έλεγε ένας ότι είχαμε να πάρουμε τίτλο. Με τις διοικήσεις που είχαμε αλλά και την κόκκινη λαίλαπα, δεν είναι απίθανα τα 24 χρόνια χωρίς το πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα, από 5 χρονών που είμαι στην ΑΕΚ, ο πιο δυνατός παράγοντας είναι ο Μελισσανίδης. Έχει την πείρα και τη δύναμη να πιάσει στόχους.

 

Μην ξεχνάμε ότι  είπε το κάνει: Γήπεδο, Ανταγωνιστική ομάδα, αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ.

 

Βέβαια με αυτόν τον Ολυμπιακό και με αυτόν τον ΠΑΟ, εάν η ΑΕΚ δεν έπαιρν το πρωτάθλημα, πότε θα το έπαιρνε;

 

Το νταμπλ είναι μονόδρομος, αφού ο ΠΑΟΚ όσο και καλή ομάδα να έχει, είναι σε νοοτροπία πίσω ακόμα. Το πρωτάθλημα το ‘χασε γιατί δεν έχει την ωριμότητα η διοίκηση του να διαχειριστεί τους οπαδούς της ή ακόμα και τον εαυτό της όταν κάτι στραβώνει. Στα δύσκολα αυτοκαταστρέφεται.

 

Αλλά φτάνει, πολύ ασχολούμαστε με τον ΠΑΟΚ. Η Original 21 να προστατέψει όπως καλά κάνει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ήταν άψογοι φέτος σε τρεις διοργανώσεις. Κάθε άλλη ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται.

 

Η ΑΕΚ ανέκαθεν και ιδιαίτερα φέτος που διαφημίσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη με την μπάλα που παίξαμε, πρέπει να έχει ευρωπαϊκό προφίλ.

 

Στα της ψωρωκώσταινας, εάν ασχολούμαστε συνέχεια με αυτά δεν θα αλλάξουμε νοοτροπία.

 

Η ΑΕΚ είναι ευρωπαϊκή ομάδα και μόνο στην Ευρώπη θα φτιάξει το μεγάλο όνομά της με διακρίσεις και όμορφο ποδόσφαιρο!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *